Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajka masz racje, po to te rabaty są żeby z nich korzystać.
Z barszczem nie pomogę bo robilam nie pamiętam kiedy. Mam buraki i w sumie moglabym, ale dziś mam kuchennego lenia. W ramach obiadu jem wlasnie salatke owocową - takie pyszne winiogrona rzucili do Lidla, ze moglabym zjeśc całą kiść na raz. Mam winogrona, śliwki, banany i kiwi - pycha.
Bajkaaa, Ink@ lubią tę wiadomość
Daniel
-
nick nieaktualnyLili91 wrote:Zuza ja tez czekam na dwie kreski, wykres wygląda ładnie to czemu by nie
Jak tu miło było od ranaja już po pracy bo zaczynałam o 5.00...
Czy są tu jakieś specjalistki od barszczu ukraińskiego?Mój sobie dzisiaj zażyczył na obiad, a nigdy wcześniej nie robiłam.
-
Virki. Moj stres apropo powiedzenia szefowej wynikal tylko z tego, ze za 3 tygodnie konczy mi sie umowa probna.
Jestem juz po rozmowie z szefowa. Ucieszyla sie i pogratulowalaZapewniala mnie, ze umowe bede miala przedluzona, bo ona jest ze mnie zadowolona i nie mialaby mnie za co zwolnic
Kamien z sercaW Polsce nie odwazylabym sie powiedziec przed zakonczeniem umowy, takze tu na prawde jest inaczej
Ink@, Bluebell1984, myszeczka89, Marlena24, Lili91, Bajkaaa, olciaa lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Ja też czekam na dwie krechy
i będę z samego rana sprawdzać dobre wiadomości
U mnie wyniki będą cześć jutro i część w środę a właśnie zorientowałam się że nie dostałam rabatu za bycie stałym klientem i jal będę odbierać wyniki to na pewno jej to powiem bo to wychodzi 12 złi miałabym za to już Ft4 gorsze do grosza hehe
zresztą nie po to robiłam kartę stałego klienta
OBY
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Virki. Moj stres apropo powiedzenia szefowej wynikal tylko z tego, ze za 3 tygodnie konczy mi sie umowa probna.
Jestem juz po rozmowie z szefowa. Ucieszyla sie i pogratulowalaZapewniala mnie, ze umowe bede miala przedluzona, bo ona jest ze mnie zadowolona i nie mialaby mnie za co zwolnic
Kamien z sercaW Polsce nie odwazylabym sie powiedziec przed zakonczeniem umowy, takze tu na prawde jest inaczej
wspaniała wiadomość że tak podeszła do tego szefową ja tutaj u mnie jak tylko się dowiem to strzelę chorobowym i dupe im wystawie niech mnie w nią namiętnie całują najlepiej jeszcze 3/4 języka do dupy mi wsadza....
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:Virki. Moj stres apropo powiedzenia szefowej wynikal tylko z tego, ze za 3 tygodnie konczy mi sie umowa probna.
? Bo w Polsce w dużych miastach to nie ma mowy o jakies dyskryminacji ze względu na macierzyństwo. Jest pełne wsparcie. U mnie w firmie jak i u wszystkich moich znajomych
Zuza czekamy jednak na dwie kreseczki
-
Effy wrote:A pracujesz w dużym mieście
? Bo w Polsce w dużych miastach to nie ma mowy o jakies dyskryminacji ze względu na macierzyństwo. Jest pełne wsparcie. U mnie w firmie jak i u wszystkich moich znajomych
Dombrusia. Gdybym mogla to tez od razu poszlabym na zwolnienie, ale niestety w UK nie daja.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Hej dziewczyny, u mnie niestety niezbyt dobre wiadomosci, zaczelam dzisiaj plamic, a nawet mozna powiedziec krwawic.. (ciaza 5t4d). Bylam u lekarza, kaza lezec i czekac, nie dostalam nic na podtrzymanie, ale mieszkam w DE i to chyba nie jest tu praktykowane. Smuteczek straszny, am nadzieje, ze bedzie dobrze, ale niestety nie mam zbyt dobrego przeczucia7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
Charlutek wrote:Hej dziewczyny, u mnie niestety niezbyt dobre wiadomosci, zaczelam dzisiaj plamic, a nawet mozna powiedziec krwawic.. (ciaza 5t4d). Bylam u lekarza, kaza lezec i czekac, nie dostalam nic na podtrzymanie, ale mieszkam w DE i to chyba nie jest tu praktykowane. Smuteczek straszny, am nadzieje, ze bedzie dobrze, ale niestety nie mam zbyt dobrego przeczuciaStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Dziekuje za wsparcie! Leze, odpoczywam. U mnie na usg byl wprawdzie zarodek, ale to oczywiscie nic nie przesadza. Masakra, zawsze jakies komplikacje... Dziwne to zycie..7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
Charlutek trzymam mocno kciuki żeby jednak krawiwienie się nie rozkręcało. Lekkie krwawienia i plamienia we wcześniej ciąży to bardzo częsta sprawa wiec wierze ze wszystko jednak szkonczy się Happy endem. Szkoda ze nei dała Ci progesteronu bo jego niedobór jest najczęstszym powodem plamienia i w ten sposób można uratować ciąże. Glupio byłoby poronic z powodu niskiego prg
-
Charlutek wrote:Hej dziewczyny, u mnie niestety niezbyt dobre wiadomosci, zaczelam dzisiaj plamic, a nawet mozna powiedziec krwawic.. (ciaza 5t4d). Bylam u lekarza, kaza lezec i czekac, nie dostalam nic na podtrzymanie, ale mieszkam w DE i to chyba nie jest tu praktykowane. Smuteczek straszny, am nadzieje, ze bedzie dobrze, ale niestety nie mam zbyt dobrego przeczucia
nic nie zakładaj z góry ! Trzymamy kciuki !!!
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:14
Charlutek lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Kuchcinka wrote:Charlutek trzymam mocno kciuki żeby jednak krawiwienie się nie rozkręcało. Lekkie krwawienia i plamienia we wcześniej ciąży to bardzo częsta sprawa wiec wierze ze wszystko jednak szkonczy się Happy endem. Szkoda ze nei dała Ci progesteronu bo jego niedobór jest najczęstszym powodem plamienia i w ten sposób można uratować ciąże. Glupio byłoby poronic z powodu niskiego prg7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl