Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLili91 wrote:Hej wszystkim ja dzisiaj i jutro zamknięcie w pracy 15-23 wiec dwa dni wyjęte z życiorysu. Zrobię tylko obiad przyszłemu tatusiowi
Zuza ucałuj Zuzke dzisiaj od nas :*
Olcia trzymam kciuki za piękny pęcherzyk!
Dombrusia a ty kiedy test robisz bo Cie nie ma w tabelce?
Miłego dnia dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 11:47
-
Hej
Olcia trzymamy kciuki za pęcherzyki
Kuchcinka miałam Cie właśnie pytać, czy w końcu dopadły Cię jakieś objawy ciażowe
Współczuje bolących cycków. Mnie też bolały po pierwszym tygodniu od testu i były takie ciężkie, a ja praktycznie nie mam biustu, więc sobie wolę nie wyobrażać, co przeżywają dziewczyny z normalnymi/dużymi piersiami. Podobno to dlatego, że w w organizmie gromadzi się się woda i w ogóle przygotowuje się do laktacji
Zuza piękna akcja z tym dniem wyswietla mi się nawe na facebookuolciaa, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
A tak w ogóle to miałam śmieszną noc. Mój mąż, który nigdy nie mówi przez sen dziś wyjątkowo kogoś wyzywał mowiąc "o ty chu..u", najlepsze, że rano nie pamietał, żeby w śnie się z kimś kłócił
Ale miałam z niego polewolciaa, Zuza33, Natka2, Bluebell1984, Ink@, Marlena24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyszeczka89 wrote:A tak w ogóle to miałam śmieszną noc. Mój mąż, który nigdy nie mówi przez sen dziś wyjątkowo kogoś wyzywał mowiąc "o ty chu..u", najlepsze, że rano nie pamietał, żeby w śnie się z kimś kłócił
Ale miałam z niego polewZuza33, myszeczka89, Ink@, Annie1981, Marlena24 lubią tę wiadomość
-
Dombrusia musisz uważać jak wybieracie film przed spaniem, bo tak to się właśnie kończy
Kiedyś jak wychodziłam do pracy na rano, a mąż miał wolne, więc mógł pospać, pytam się go czy czy mu zrobić wake-up'a telefonem. Wiecie, co mi odpowiedział? Że chleb tostowy mu na to nie pozwoli Do dziś mu to wypominamDombrusia, Natka2, Zuza33, Bluebell1984, Ink@, Annie1981, Marlena24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyszeczka89 wrote:Dombrusia musisz uważać jak wybieracie film przed spaniem, bo tak to się właśnie kończy
Kiedyś jak wychodziłam do pracy na rano, a mąż miał wolne, więc mógł pospać, pytam się go czy czy mu zrobić wake-up'a telefonem. Wiecie, co mi odpowiedział? Że chleb tostowy mu na to nie pozwoli Do dziś mu to wypominammyszeczka89, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Nie No z tymi cyckami na szczęście nie ma tragedii tylko po nocy na boku nie mogę się położyć a tak to nie ma tragedii. Ogólnie w tej ciąży która poroniłam był faktycznie straszny ból, a teraz bolą ale w granicach rozsądku
-
nick nieaktualnyKateA92 wrote:O matko dziewczyny a się uśmiałam z tych waszych mezow haha moj czasami coś belkocze ale to tak mamroczy pod nosem że nic nie rozumiem. A jak się zapytam "że co ? Co mówiłeś?" To on jeszcze raz coś balkotnie ale dalej nie rozumiem. Albo odpowie "A już nic"
-
nick nieaktualny
-
Bluebell1984 wrote:Teksańska masakra to pikuś - "Ludzka stonoga" to by dopiero była akcja
Weź przypomnialas mi o tym filmie, i znów nie będę mogła jeść ja tego filmu nie oglądałam, ale oglądanie galerii z filmu wystarczyło.Bluebell1984 lubi tę wiadomość