Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Naprawdę chcesz wiedzieć?
Jakiś niemiecki chirurg sadysta porywa 3 osoby i łączy ich w jeden układ pokarmowy - tam gdzie jednego układ się kończy (wiadomo jaka to cześć ciała) zaczyna się następny. Je tylko ta osoba, która jest pierwsza w "stonodze". Ucina im więzadła w kolanach, więc nie mogą uciec. Dalej już nie powiem -
Jejku co wy oglądacie.. ja dziś wyszłam ze szpitala kochane.. normalnie ledwo żyję.. niby można odpocząć, ale nie w pokoju 8 m2 z dzieckiem 2 letnim, które non stop płacze, bo biedactwo się meczy.. dodając ze z izolatki nie wolno wyjść;/ no mówię Wam nie polecam...
-
nick nieaktualnyViola999 wrote:Jejku co wy oglądacie.. ja dziś wyszłam ze szpitala kochane.. normalnie ledwo żyję.. niby można odpocząć, ale nie w pokoju 8 m2 z dzieckiem 2 letnim, które non stop płacze, bo biedactwo się meczy.. dodając ze z izolatki nie wolno wyjść;/ no mówię Wam nie polecam...
-
Bluebell1984 wrote:To ja nawet i trzecią widziałam - złota malina jak nic
A co do witaminek, to mąż pakował się sam - i tu uwaga - na 2 miesiące spakował sobie tylko 2 blistry Fertilmanu mądry on! Oczywiście szybko mu się skończyły, więc po powrocie będzie jadł 2 na raz, nie ma bata. Już go nastraszyłam poza tym, że jak mu wyniki spadną poniżej tego co ma, to będziemy mogli pomarzyć o inseminacji.
Zazdroszczę Ci męża... Ze świecą szukać takiego oszczednego mężczyznę
Mój po 3 dziennie łyka. Mówi że uwielbia Fertilman, nawet nie popija. Mówi że przypomina mu dzieciństwo jak mu mama w nagrodę vibovit kupowałaolciaa, Ink@, myszeczka89, Bluebell1984, Marlena24, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarlena24 wrote:Biaanka, nie starania sprzyjają cuudowna wiadomośc, jak masz te plamienia, to może weź leć na ten progesteron i ewentualnie od razu do lekarza po jakieś tabsy
Bluebell, musimy przypilnować te nasze "dzieci" -
nick nieaktualny