Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bianka trzymam kciuki!
Powiedz a ty bierzesz luteinę czy duphaston?
Oby to plamienie z jakiegoś niegroźnego krwiaczka
Słuchajcie co do palenia, ja zaobserwowałam, ze tutaj mnóstwo kobiet w ciązy pali. Dla mnie to jest obrzydliwe. A już najgorszy i najsmutniejszy widok to jak jadę na wizytę do szpitala a tam babki z brzuchem pod nos stoją przed wejsćiem i palą. Pod szpitalem! No to już powinno być zabronione..
Jak pracowałam w przedszkolu w Irlandii to było kilka babek w ciąży i normalnie na przerwach wychodziły na fajkę, bez skrępowania. Ja nie wiem czy one w ogóle są świadome że to szkodzi.
I dzieci niby zdrowe, ale ja wam powiem, ze mnóstwo jest dzieciaczków z tzw. learning disorders. Nie potrafią się skupić, nie mają pamięci, nauka po prostu to jest udreka. Nikt mi nie powie, że palenie nie szkodzi..Daniel
-
Bianka, trzymam kciuki, zeby to nie bylo nic poważnego. ja tez wlasnie w drodze do lekarza na wizyte kontrolną, mam nadzieje, ze wszystko jest ok i fasolka ladnie rosnie.7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViriki wrote:Bianka trzymam kciuki!
Powiedz a ty bierzesz luteinę czy duphaston?
Oby to plamienie z jakiegoś niegroźnego krwiaczka
Słuchajcie co do palenia, ja zaobserwowałam, ze tutaj mnóstwo kobiet w ciązy pali. Dla mnie to jest obrzydliwe. A już najgorszy i najsmutniejszy widok to jak jadę na wizytę do szpitala a tam babki z brzuchem pod nos stoją przed wejsćiem i palą. Pod szpitalem! No to już powinno być zabronione..
Jak pracowałam w przedszkolu w Irlandii to było kilka babek w ciąży i normalnie na przerwach wychodziły na fajkę, bez skrępowania. Ja nie wiem czy one w ogóle są świadome że to szkodzi.
I dzieci niby zdrowe, ale ja wam powiem, ze mnóstwo jest dzieciaczków z tzw. learning disorders. Nie potrafią się skupić, nie mają pamięci, nauka po prostu to jest udreka. Nikt mi nie powie, że palenie nie szkodzi.. -
nick nieaktualny
-
Bianka87 wrote:A plamilas krwią ? Znaleźli Ci tego powód? Ja nie mam pomysłu dlaczego tak, może mąż mnie za bardzo przetkal hehe7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczynki :-*
Informuję ,że jestem przygotowana na święta , wiosnę i wszystkie inne święta
Wysprzątałam całe mieszkanie ...Kończę prasować firanki ...
Trochę tu czytałam o paleniu w ciąży ...Zgadzam się w stu procentach że szkodzi to dziecku. Tylko zastanawiam się na co zrzucić chorobę dziecka jak się nie paliło?
Dziewczynki mam prośbę ....Z tego powodu iż nie palę zjadam wszystko co leży w pobliżu ...
Mój brzuch wygląda jak bym była w ciąży ( zaawansowanej) . Jeszcze nigdy 62 kg nie ważyłam
Macie może jakieś sprawdzone sposoby żeby poćwiczyc i zrzucić ale bez siłowni ?
Dodam tylko ,że od trzech dni jem dużo , ale tylko Owsiankę, banany, jabłka ,borówki, kiwi, pieczywo chrupkie , pomidor, majonez ,kiełbasa krakowska sucha
Chciałam kupić jakąś Chodakowską albo coś podobnego ale nie wiem co by mi się podobało
POMOCY
MyE dziwnie mi się kojarzy twój avatar. W pierwszej chwili się go przestraszyłamsheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny