Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
sheerah24 wrote:Bluebell ha ha, Ty to jesteś naposz po wszystkim.
A ja już po jednym badaniu krwi, teraz jeszcze czekam na drugie pobieranie - prolaktyne z obciążeniem. Wyniki na,stronie podobno dziś wieczorem
Dali Ci tabletkę z tym obciążeniem? Ciekawa jestem Twoich wyników też wieczorkiem napisz koniecznie
Ja dalej czekam. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:11
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Bajkaaa wrote:Hej laski Ja dopiero wstałam masakra!
Bluebell trzymam kciuki
sheerah24 a czemu robisz z obciążeniem?
Dzięki Bajka :*
Nie jestem Sheerah, ale odpowiem, bo mi się nudzi czasami badanie zwykłej prolaktyny (bez obciążenia) wychodzi prawidłowe i niby wszystko jest ok. Ale w przypadku stresującej sytuacji - jej poziom w organizmie wzrasta ponad normę i to może zaburzać owulację. Podanie obciążenia przed drugim pobraniem powoduje wlasnie taki stan, w jakim organizm jest podczas stresu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Od razu będzie widać na RTG czy kontrast przeszedł czy nie. Właśnie zrobili mi badanie ginekologiczne i usg - na szczęście mimo tych plamień mogę mieć zrobioną drożność. Przyszła po mnie Pani i awansowała mnie piętro wyżej. Dostałam opaskę z nazwiskiem na rękę. I znowu czekam Mam nadzieję, że już bliżej niż dalej
Bajkaaa, Wojcinka, Ink@, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
A widzislyscie co mamaginekolog mówiła właśnie o tym badaniu? Że tak naprawdę można stwierdzić ta hiperprolatymie przy kilku badaniach na dobę i robią to w szpitalu ale pewnie co lekarz to opinia
No to Bluebell bliżej niż dalej.. Ja nie umiem coś się ogarnąć a właśnie był Pan listonosz i przyniósł list z USC że wystawili akt urodzenia mojego syna... Masakra coś czuję że poleca łzy w tym USC dzisiaj -
Bajka jaki akt urodzenia? moze czegoś nie doczytałam, przepraszam.
Bluebell powodzenia! na pewno wszystko jest drożne jak ta lala!
Effy super, że wakacje udane!
Ja lecę w niedzielę za tydzień do Polski na 2 tyg i już się nie mogę doczekać.
Poza tym melduję, że od kilku dni czuję bąbelki i zdaje się, że to pierwsze ruchy dzidzi, chociaż pewności nie mam bo przysięgam ja już zapomniałam jak to jest
Bluebell1984, Ink@ lubią tę wiadomość
Daniel
-
Bluebell1984 wrote:Dali Ci tabletkę z tym obciążeniem? Ciekawa jestem Twoich wyników też wieczorkiem napisz koniecznie
Ja dalej czekam.
Jak tylko będą wyniki to je tu wstawie, jai tak się nie znamBluebell1984, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Bluebell słońce powodzenia!!! Ja tez miałam hsg robione z lekkim plamieniem po @
Z niecierpliwością czekam na dobrze wieści :*Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Akt urodzenia martwego dziecka a płeć prosili określić w szpitalu a ja uważam że był to chłopiec więc tak napisali, zobaczymy co ubezpieczenie na to na infolinii kazali zgłosić to pod jakąś chorobę podchodzi nie wnikalam o co chodzi dokładnie napisze jak się dowiem, czekam na autobus bo oczywiście auta nie mam
-
Ja jeszcze czekam. Masakra jakaś, pobrali mi jeszcze krew na CRP, czekają na wyniki. W brzuchu mi już burczy. Mojego lekarza nie ma tu dzisiaj, a miał być kurde. Będę tak siedzieć do wieczora chyba
Ale przynajmniej już się nie tak stresuję, taka tu nudaMarlena24, Zuza33 lubią tę wiadomość