Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
sheerah24 wrote:Bluebell ha ha, Ty to jesteś
naposz po wszystkim.
A ja już po jednym badaniu krwi, teraz jeszcze czekam na drugie pobieranie - prolaktyne z obciążeniem. Wyniki na,stronie podobno dziś wieczorem
Dali Ci tabletkę z tym obciążeniem? Ciekawa jestem Twoich wynikówteż wieczorkiem napisz koniecznie
Ja dalej czekam. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:11
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Bajkaaa wrote:Hej laski
Ja dopiero wstałam masakra!
Bluebell trzymam kciuki
sheerah24 a czemu robisz z obciążeniem?
Dzięki Bajka :*
Nie jestem Sheerah, ale odpowiem, bo mi się nudziczasami badanie zwykłej prolaktyny (bez obciążenia) wychodzi prawidłowe i niby wszystko jest ok. Ale w przypadku stresującej sytuacji - jej poziom w organizmie wzrasta ponad normę i to może zaburzać owulację. Podanie obciążenia przed drugim pobraniem powoduje wlasnie taki stan, w jakim organizm jest podczas stresu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Od razu będzie widać na RTG czy kontrast przeszedł czy nie. Właśnie zrobili mi badanie ginekologiczne i usg - na szczęście mimo tych plamień mogę mieć zrobioną drożność. Przyszła po mnie Pani i awansowała mnie piętro wyżej. Dostałam opaskę z nazwiskiem na rękę. I znowu czekam
Mam nadzieję, że już bliżej niż dalej
Bajkaaa, Wojcinka, Ink@, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
A widzislyscie co mamaginekolog mówiła właśnie o tym badaniu? Że tak naprawdę można stwierdzić ta hiperprolatymie przy kilku badaniach na dobę i robią to w szpitalu ale pewnie co lekarz to opinia
No to Bluebell bliżej niż dalej.. Ja nie umiem coś się ogarnąć a właśnie był Pan listonosz i przyniósł list z USC że wystawili akt urodzenia mojego syna... Masakra coś czuję że poleca łzy w tym USC dzisiaj -
Bajka jaki akt urodzenia? moze czegoś nie doczytałam, przepraszam.
Bluebell powodzenia! na pewno wszystko jest drożne jak ta lala!
Effy super, że wakacje udane!
Ja lecę w niedzielę za tydzień do Polski na 2 tyg i już się nie mogę doczekać.
Poza tym melduję, że od kilku dni czuję bąbelki i zdaje się, że to pierwsze ruchy dzidzi, chociaż pewności nie mam bo przysięgam ja już zapomniałam jak to jest
Bluebell1984, Ink@ lubią tę wiadomość
Daniel
-
Bluebell1984 wrote:Dali Ci tabletkę z tym obciążeniem? Ciekawa jestem Twoich wyników
też wieczorkiem napisz koniecznie
Ja dalej czekam.godzinę czekalam na kolejne pobranie
Jak tylko będą wyniki to je tu wstawie, jai tak się nie znamBluebell1984, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Bluebell słońce powodzenia!!! Ja tez miałam hsg robione z lekkim plamieniem po @
Z niecierpliwością czekam na dobrze wieści :*Bluebell1984 lubi tę wiadomość
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
NIPT - Zdrowa DZIEWCZYNKA 🩷🥳
11/02 - CRL 10.29 🩷 155g Szczęścia
06/03 - następna wizyta 🤞
17/03 - połówkowe 🤞
-
Akt urodzenia martwego dziecka a płeć prosili określić w szpitalu a ja uważam że był to chłopiec więc tak napisali, zobaczymy co ubezpieczenie na to na infolinii kazali zgłosić to pod jakąś chorobę podchodzi nie wnikalam o co chodzi dokładnie napisze jak się dowiem, czekam na autobus bo oczywiście auta nie mam
-
Ja jeszcze czekam. Masakra jakaś, pobrali mi jeszcze krew na CRP, czekają na wyniki. W brzuchu mi już burczy. Mojego lekarza nie ma tu dzisiaj, a miał być kurde. Będę tak siedzieć do wieczora chyba
Ale przynajmniej już się nie tak stresuję, taka tu nudaMarlena24, Zuza33 lubią tę wiadomość