Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bianka wielka szkoda, ale podziwiam nastawienie! Bluebell powodzenia jutro na zabiegu! A tonie zuza powodzenia z dieta ja robiłam skalpel chodakowskiej i powiem wam, ze efekty byly nawet szybko widoczne. teraz moj kochany tatus kupil mi (od razu jak sie dowiedział, ze jestem w ciazy) plyte lewandowskiej... odbiore w swieta i przetestuje
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
Co do jedzenia po 18 to mam inne zdanie, bo powinno się ostatni posiłek jeść na 2-3 godz przed snem i o ile faktycznie chodzi się spać o 20-21 to tak o 18 ostatni posiłek, ale nie powinno się mieć zbyt długiego odstępu między kolacja a śniadaniem bo wtedy metabolizm zwalnia mnie tak zawsze uczyli
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Matko siedziałam w pracy i nie wierzyłam w to co się dzieje. Fatalny ten marzec dla większości z nas
Bianka bardzo współczuję, ale fakt faktem to była ciąża biochemiczna, trzeba poszukać przyczyny poronień i jak będziesz gotowa to znów się starać, bo z zajściem to Ty nie masz większych problemów
Bluebell bardzo mocno będę jutro trzymała za Ciebie kciuki tak jak pisałam :*
Bajka Ty też się tam mocno trzymaj, z każdym dniem będzie Ci lżej (wiem, bo sama to przeżyłam). Byle do przodu
Ja zapisałam się do endokrynologa na wtorek rano zobaczymy co powie na moje TSH.
Effy fajnie, że jesteś już z namiBluebell1984, Effy lubią tę wiadomość
-
Ink@ wrote:Bluebell dobrze radzi, no i plus nic po 18 - ja od swiat Bozego Narodzenia do prawie konca stycznia zgubilam 5 kg,czasami cwiczylam, a potem byly dwie kreski wiec juz nie jedzenie po 18 raczej niemozliwe.
Ale w odchudzaniu dieta na pierwszym miejscu, a potem cwiczonka
wybaczcie, ze sie Wam wtracilam
Ja Ci się zaraz wybaczę masz się wtrącać i jużInk@, Marlena24 lubią tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Co do jedzenia po 18 to mam inne zdanie, bo powinno się ostatni posiłek jeść na 2-3 godz przed snem i o ile faktycznie chodzi się spać o 20-21 to tak o 18 ostatni posiłek, ale nie powinno się mieć zbyt długiego odstępu między kolacja a śniadaniem bo wtedy metabolizm zwalnia mnie tak zawsze uczyli
Można jeść przed snem, tylko zależy co -
Trzymaj jutro Myszeczka i nie puszczaj dopóki nie powiem
Zapomniałam napisać wczesniej Effy, że też się bardzo cieszę, że jesteś już z nami opowiedz jak było, potrzebujemy trochę odskoczni od tych smutków dzisiaj, więc daj nam się pojarać Twoim urlopem -
Bluebell1984 wrote:Marzenia się spełniają Bajka tylko niekoniecznie wtedy, kiedy chcemy
Dokładnie kluczowe jest to co napisałaś niekoniecznie wtedy kiedy chcemy:)
Myszeczka ja wiem że czas leczy rany, muszę zająć się czymś innym przez ten miesiąc chociaż święta nie będą miłe zapewne ale to tylko dwa dni na szczęście -
Ink@ wrote:Pewnie niedlugo smigne lulac, a ostatnio dluugo spie hehe wiec chcialam napisac jeszcze dzis..
Bluebell 3mam kciuki i wierze, ze wszystko bedzie git! Powodzonka jutro i niech moc bedzie z Toba :*
wszystkim zycze spokojnej nocki :*
Dziękuję :*** -
Bluebell1984 wrote:Trzymaj jutro Myszeczka i nie puszczaj dopóki nie powiem
Zapomniałam napisać wczesniej Effy, że też się bardzo cieszę, że jesteś już z nami opowiedz jak było, potrzebujemy trochę odskoczni od tych smutków dzisiaj, więc daj nam się pojarać Twoim urlopem
Tutaj pieknie każdego dnia coraz cieplej. Byliśmy w Monako czyli formuła 1 jachty Ferrari na kazdym rogu, w Cannes to spacery drinki alkohol free- na plaży przy zachodzie słońca, w st Tropez piękna zieleń motylki pszczółki, sikałam na trawce w krzakach zupełnie jak kiedys na wsi u babci piękne winnice po drodze, drzemka na prawie pustej plaży bo przeciez jest w słońcu tylko 30 stopni wiec nie ma jeszcze sezonu mieszkamy w Nicei w bardzo fajnym hotelu jest trochę na uboczu centrum ale idealnie bo parking dzieki temu nie jest płatny na ulicy a mamy auto. Rano jem pyszne rogaliki z dżemem i świeżym soczkiem ze słodziutkich pomarańczy.
No i niunka w brzuchu leciała pierwszy raz samolotem i kopała mam nadzieje ze jej sie podobało, jednak ma lotnictwo w genach z obydwu stron
No i znaleźliśmy mieszkanie aż 111 metrow ale mniejsze sprzątnęli ma sprzed nosa. Ale bardzo fajne. W pon bedzie umowa podpisana wstępna.
No i tyle dobrego na tym marnym padole
I tak mi smutno
sheerah24, Bluebell1984, Marlena24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBluebell powodzenia dziś. Trzymam kciuki kochanie :*
Effy Dziękuję. Ja nie pracuję, ale też ciężko wziąć wolne na 9 miesięcy od 3i pół letniej córki, obiadów i sprzątania Narazie wypracowałam sobie system i robie wszytko na raty, odpoczywając w międzyczasie.
U mnie niestety wada watroby i ciężko organizmowi zapierdzielać na takich obrotach by utrzymać ciążę i starać się odciążyć wątrobę gdy zaczynam przeginać. A jak wiadomo wątroba bardzo nie lubi wysiłku. W pierwszej ciąży było tak samo niestety.Bluebell1984, Effy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Kochane
Melduję się już z izby przyjęć, jestem przyjęta na odddział mam nadzieję, że po badaniu mnie wypiszą
no i czekam skłamałam pani, że jestem na czczo, bo zjadłam z rana pół bułki z masłem i gorzką kawę (z tego co kojarzę, to takie rzeczy są dopuszczalne). No i mam dzisiaj 7dc i jeszcze niewielkie plamienia po @, mam nadzieję, że mimo tego zrobią co trzeba i będzie z głowy.
A Wy jak tam dzisiaj? Piszcie cośInk@, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Effy wrote::*****
Tutaj pieknie każdego dnia coraz cieplej. Byliśmy w Monako czyli formuła 1 jachty Ferrari na kazdym rogu, w Cannes to spacery drinki alkohol free- na plaży przy zachodzie słońca, w st Tropez piękna zieleń motylki pszczółki, sikałam na trawce w krzakach zupełnie jak kiedys na wsi u babci piękne winnice po drodze, drzemka na prawie pustej plaży bo przeciez jest w słońcu tylko 30 stopni wiec nie ma jeszcze sezonu mieszkamy w Nicei w bardzo fajnym hotelu jest trochę na uboczu centrum ale idealnie bo parking dzieki temu nie jest płatny na ulicy a mamy auto. Rano jem pyszne rogaliki z dżemem i świeżym soczkiem ze słodziutkich pomarańczy.
No i niunka w brzuchu leciała pierwszy raz samolotem i kopała mam nadzieje ze jej sie podobało, jednak ma lotnictwo w genach z obydwu stron
No i znaleźliśmy mieszkanie aż 111 metrow ale mniejsze sprzątnęli ma sprzed nosa. Ale bardzo fajne. W pon bedzie umowa podpisana wstępna.
No i tyle dobrego na tym marnym padole
I tak mi smutnoEffy lubi tę wiadomość
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
Bluebell1984 wrote:Dziękuję Kochane
Melduję się już z izby przyjęć, jestem przyjęta na odddział mam nadzieję, że po badaniu mnie wypiszą
no i czekam skłamałam pani, że jestem na czczo, bo zjadłam z rana pół bułki z masłem i gorzką kawę (z tego co kojarzę, to takie rzeczy są dopuszczalne). No i mam dzisiaj 7dc i jeszcze niewielkie plamienia po @, mam nadzieję, że mimo tego zrobią co trzeba i będzie z głowy.
A Wy jak tam dzisiaj? Piszcie cośBluebell1984 lubi tę wiadomość
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl