Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakis masakryczny miesiąc ........
Ja ide w sobotę na usg cycków bo martwi mnie zgrubienie które mam. Byłam juz z tym na usg lekarz mówił że to nawet nie żadna zmiana typu włókniak tylko takie zgrubienie po prostu tkanki ale i tak ide do innego. Co chwila słyszę o jakis zachorowaniach w ciąży całe zycie człowiek w strachu ;/;/;/
Trzymam kciuki za super wyniki wszystkich badań
-
nick nieaktualny
-
O matko dziewczyny co tu się dzieje masakra jakaś
Bianka kochana trzymam mocno kciuki oby wszystko skończyło się na strachu
Blubell kurczę oby u męża nic poważnego nie było trzymam kciuki za Was żeby wszystko pozytywnie wyszło
Bajka za Twojego męża też trzymam kciuki oby wszystko dobrze wyszło
Effy dobrzevrobisz ze idziesz na usg oby to nic takiego ślę warto sprawdzić
Masakra jakaś każdemu coś dolega kwiecień musi jakieś pozytywne wieści przynieść
Sheerah rób badania i zobaczysz co i jak pamiętaj hormony można regulować więc nie martw się
Effy lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Bianka87 wrote:Ciąża biochemiczna dziś się zluszczyla. Długo soe utrzymała mówił
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMówił żeby ten cykl odpuścić tak jakby był po poronieniu i od następnego zacząć bo biochemiczna to nic złego na usg wszystko gra wiec mówi ze jak jeszcze raz nie wyjdzie zleci nam badania obojgu. Póki co tarczyce kontrolować a i może być tak ze wirusy jakieś albo bakterie mam w organizmie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarlena24 wrote:Bianka proponuję zrobić posiew. Nie wiem czy wspomniałam już ale ja miałam ureaplasme. Czytałam że ona pwooduje trudności z zaniezdzeniem i ogólnie poronienia.
I proponowała bym też przy następnych cyklach wspomagać się luteina albo progesteronem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOk zrobię sobie napewno. W ogóle to pójdę w kwietniu do lekarza z pakietu medycznego od męża, bo ten mój jest dobry se to kolega i na luzie podchodzi. Mówi żebym nke szukała problemów tam gdzie ich nie ma wiec luz ale pójdę do innego żeby mi wypisał badania naksimum
Ink@, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny