Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Stella a w którym cyklu tak w ogóle zaszłaś z w pierwsza ciaze?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:11
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny mam do Was pytanie odnosnie wyniku beta hcg. 04.10 było 60 a 06.10 juz 413 to samo lab..gin powiedzial ze to bardzo duzo i pytal sie czy na pewno dobrze zapamietalam daty kiedy krew byla pobierana... Czy wg was jest sie czym martwic ( mam na mysli ryzyko chorób dziecka). Mam nadzieję, ze tym wpisem nikogo nie urażę ( mam świadomość ze większość z was dopiero stara sie o dzidzie ale nie mam kogo sie poradzic). z gory dziękujęPoli
-
Poli wrote:Hej dziewczyny mam do Was pytanie odnosnie wyniku beta hcg. 04.10 było 60 a 06.10 juz 413 to samo lab..gin powiedzial ze to bardzo duzo i pytal sie czy na pewno dobrze zapamietalam daty kiedy krew byla pobierana... Czy wg was jest sie czym martwic ( mam na mysli ryzyko chorób dziecka). Mam nadzieję, ze tym wpisem nikogo nie urażę ( mam świadomość ze większość z was dopiero stara sie o dzidzie ale nie mam kogo sie poradzic). z gory dziękuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 21:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Poli wrote:Dziękuję Wam za odpowiedzib:) Pozdrawiam serdecznie
-
Tusia_87 wrote:Agnieszka najlepsze testy są z roman facelle w pracy używam tych domowe laboratorium ale szczerze są byle jakie a z allegro w ogóle do dupy
-
olciaa wrote:Radziłabym powtórzyć badanie tsh po miesiącu. Koszt badania prywatnie ok 18zl. Po miesiącu powinien byc juz efekt.