Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola999 wrote:Kochana Kuchcinko ja jakbym miała jakiekolwiek przypuszczenia tez bym nawet za 100 zrobiła;)
Nana Ty dobry wychowawco:*
A wiecie co jest najlepsze? Ze moj mąż cale życie miał nauczycieli za nic a jaka ma żonę? Nauczycielke he he
A jego szwagier zawsze sie śmieje ze go rozumie ze ma żonę nauczycielke bo takie lubią stawiać pały he heNatka2, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:60zl???!!! Nie wiem gdzie mieszkasz m ale jak pójdziesz normalnie do szpitala gzie maja punkt poboru krwi to na pewno wyjdzie taniej. Ja w Poznaniu w szpitalu ginekologiczno położniczym na Polnej płace 18zl za betę2 cykl starań, 2 kreski 15 października 2016
-
E no to 30 to luz
-
Kuchcinka wrote:Tak czy siak, ja bym zapłaciła nawet 60 zł za jedna betę i powtórzyła po 2 dniach zeby zobaczyć czy jest przyrost
No wlasnie po ostatniej ciazy to mam tak, ze wychodze z zalozenia, ze czy sprawdze czy nie to i tak sie cos moze zdarzyc. Chyba nie potrzebuje tego, bo wydaje mi się ze wiecej nerwow mi dostarczy. W 1 ciazy mialam czesto usg przez te plamienia i krwiaka i raz sie kilka dni denerwowalam bo niby dziecko nic nie uroslo miedzy jednym a drugim usg, caly internet przewertowalam... po co mi to:) Chce z wielkim spokojem do tego podejsc i sie nastawiac pozytywnie, pojde na usg tak za 2,5 tygodnia, wtedy sie wszystkiego dowiem.2 cykl starań, 2 kreski 15 października 2016
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:07
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:07
-
Kuchcinka, wiem o czym mówisz, tez zawsze mowilam ze najfajniej to sie dowiedzieć tak w 12 tygodniu:) ja ide w 8 i juz ma byc serduszko:) chyba, ze sie wczesniej cos bedzie dzialo.
Wojcinka, nana266 lubią tę wiadomość
2 cykl starań, 2 kreski 15 października 2016
-
Nic sie nie bedzie działo :*
kaśka2608 lubi tę wiadomość
-
Wiecie ja tez bym wolała się dowiedzieć przypadkiem albo żeby było tak znienacka ale nie da się tak jak się człowiek stara
Chociaż u mnie tak moglo być bo gdyby mnie nie podkusilo zrobić testu to bym myślała ze dostałam @ i pewnie dopiero jak przyszly mdłości cos bym zaczęła podejrzewać -
nick nieaktualny
-
Monia1028 wrote:Jestem w szpitalu w nocy mialam okropny krwotok,okazalo sie ze mam wielkiwgo krwiaka w macicy odezwe sie pozniej bo narazie bateria mi pada
-
Monia1028 wrote:Jestem w szpitalu w nocy mialam okropny krwotok,okazalo sie ze mam wielkiwgo krwiaka w macicy odezwe sie pozniej bo narazie bateria mi pada
-
Viola999 wrote:Wynik 13,72 jak oceniacie