Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia1028 wrote:Jestem w szpitalu w nocy mialam okropny krwotok,okazalo sie ze mam wielkiwgo krwiaka w macicy odezwe sie pozniej bo narazie bateria mi pada
Wojcinka lubi tę wiadomość
2 cykl starań, 2 kreski 15 października 2016
-
Moja bratowa tez miała krwiaka i Amelka ma juz 1,5 roku i jest pięknym zdrowym dzieckiem na pewno wszystko bedzie dobrze tylko musisz leżeć i odpoczywać. Moja bratowa miała nakaz leżenia przez 2 miesiące, mogła wstawać tylko do wc.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:Dobra dziewczyny nie wiem co myśleć bo:
Wczoraj test owulacyjny był negatywny przedwczoraj zaznaczyłam ze był pozytywny ale mąż mi mówi ze była jasniejsza wiec odznaczyłam jako negatywny.
Dziś o 12 zrobiłam test i jest pozytywny druga kreska mocniejsza jest od kontrolnej. I zastanawiam się co znaczy u mnie ten ranny skok temperatury
Wiec działamy pojawił się u mnie śluz ciągnący
Tusia owu moze byc dzień przed skokiem temperatury, winy skoku a nawet dzień po skoku temparatury. Niby ma tak byc ze po pozytywnym teście owu sie pojawia od 24 do 36 h. Nie marnujcie czasu tylko bierzcie sie do roboty
-
Haha Martynka wiedzę bardzo ostrożnie piszesz co myślisz spokojnie bądź sobą ja zawsze ceniłam cię za swoją szczerość i nie owijanie w bawełnę i zgadzam sie z Tobą w 100% co do wszystkiego. Adapter drogi to fakt, ale nawet jakby kosztował wiecej to i tak bym go pewnie kupiła na pewnych rzeczach nie warto oszczędzać a pasy zapisać trzeba!
Natka2, Lisa85 lubią tę wiadomość
-
Monia1028 wrote:Jestem w szpitalu w nocy mialam okropny krwotok,okazalo sie ze mam wielkiwgo krwiaka w macicy odezwe sie pozniej bo narazie bateria mi pada
Ściskam mocno:** mam nadzieje ze choć odrobine Cie Pocieszylam :* :* :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 14:22
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Viola wynik w normie wiec nie masz sie czym martwić
-
Martynka1234 wrote:A i wiecie co znam tez osoby, ktore nie zapinaja pasow, bo one tylko do garazu na chwilke pomalutku. Cholera, w kazdej chwili moze nam wyjechac jakis kretyn ze 100 na liczniku ... Jak wsiadam do samochodu to pierwsze co to zawsze zapinam pasy i bede je zapinac chocby miala w nich urodzic haha, no moze przesadzilam
Odkąd nie zdałam egzaminu na prawo jazdy przez niezapięte pasy ( tak...zrobiłam to a blondynka nie jestem . ) nawet jak siedzę i gadam z kimś w samochodzie to pasy zapięte .
Najlepsze ze sam egzaminator sie skapnol po jakimś czasie ze nie zapiekam pasów Chyba z nerwów to zrobiłam a raczej tego nie zrobiłam ! Hahaha ale...na szczęście było dawno i traktuje to jako anegdotę...kiedys było mi bardzo wstyd przez to moje zagapienie Następnym razem udało sie zdać prawkoWojcinka lubi tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:Czyli masz idealnie 28 dniowe cykle?
Właśnie nie kumam lekarzy jak tak mówia bo w sumie czy mamy pewność że miesiączka będzie za 7 dni hehe
-
Dlatego tez lubię testy owulacyjne nigdy na tych obliczeniach 14 dniowych jeszcze sie nie zawiodłam tym bardziej jak pisałam u mnie cykl od 28 do 35 dni trwał.
W cyklu bezowulacyjnym trwającym 51 dni i w końcu krwawienie wywołane luteina, kazdy jeden test wyszedł negatywny.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:08
-
Viola999 wrote:Kuchcinka moje słoneczko dziekuję za interpretację