Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuchcinka - cykle u mnie właśnie są różne, odkąd odstawiłam tabletki anty, wydłużyły mi się trochę i są różne, więc ciężko mi wyliczyć pewną owulkę i dzień spodziewanej @, ale obstawiam, że za kilka dni dostanę, albo i nie
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
onaa123 wrote:Kuchcinka - cykle u mnie właśnie są różne, odkąd odstawiłam tabletki anty, wydłużyły mi się trochę i są różne, więc ciężko mi wyliczyć pewną owulkę i dzień spodziewanej @, ale obstawiam, że za kilka dni dostanę, albo i nie
-
nick nieaktualny
-
onaa123 wrote:nana266 - zamierzam mierzyć od 1dc kupię w aptece zwykły rtęciowy termometr, może nauczę się rozpoznawać kiedy będzie dokładnie owulka ale czuję, że zbliża się @
-
Kuchcinka wrote:Faktycznie nie ma rtęciowych, ale sa szklane i działają i nawet wyglądają identycznie jak rtęciowe ja właśnie takiego używam. Mie polecam elektronicznych bo dla mnie one zawsze temp od czapy pokazują. Z reszta wystarczy ze bateria troche osłabnie i juz moze pokazywać zły wynik.
Generalnie pomiar temp to fajna sprawaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 13:03
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Nana, Wioloochna, Ewelina, Tusia, Kuchcinka, Onaa, Kate, dziękuje bardzo za wspaniale życzenia! Mam nadzieje ze jak najszybciej się spełnią
Ale to forum idzie! Byłam dzisiaj na zakupach a wróciłam z zakupami sporzywczymi, kosmetycznymi, ubraniowymi oraz do domu To się nazywa oszczędność
Onaa mam nadzieje ze @ nie przyjdzie i nie będzie potrzeby mierzenia temp Jeśli chodzi o mnie, mam termometr elektroniczny MicroLife 16 c2, ale lekko szwankuje
Kuchcinka ile lat serduszkowaliscie bez zabezpieczeń? My około pół roku..
-
nick nieaktualny
-
U nas tez 5 lat przerywany i wpadka się nie przydazyla i zaraz po ślubie z anty tez uzywalismi tylko gumki tylko staraliśmy się uważać. Tez nachodzily mnie myśli ze będzie problem kiedy się zdecydujemy na maluszka!!!
Nana ile masz lat ? Czyż by 26?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość