Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia1028 poczekam ten i kolejny cykl może sie uda, jak nie to poszukam innego lekarza jeszcze. Dziś mi powiedział gin, ze może drożność mogła mi tez cos przepchać i mamy 3 kolejne cykle próbować. Eh może właśnie klinika niepłodności mi pomoże. Może niepotrzebnie sie jej tak boje, bo przecież tam są juz specjaliści w tej kwestii.
-
Olcia Ja też bym Ci doradzała byś poszła do innego lekarza. Ja od marca / kwietnia leki brałam bo niby tsh podwyzszone i inne leki a ten gin mi mówi ze jest ok co prawda nie wiem czy mi pomoże ale przynajmniej kazał zrobić rezerwę jajnikowa i potem drożność a tamta gin tylko leki dawała i nic więcej. Czassmi warto jeszcze z innym lekarzem sie skonsultować bo czasami inny lekarz i inny pomysł na leczenie. Oj chciałabym żeby nam wszystkim się już udało i żebyśmy opisywaly swoje objawy ciazowe
Wojcinka lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Kuchcinka ja piłam ale nie wiem jak to na mnie zadziałało starałam się malutka łyżeczkę parzyć i mężowi też robiłam nic się jakoś nie działo. Czytałam wcześniej i spotkałam się raczej z opiniami ze raczej nie powinny zaszkodzić u mnie nic się nie działo. Ja kupowałam na allegro ale nie pamiętam gdzie i nie wiem moze też miałam podrobke. Słyszałam ze można w sklepie ziołowym kupić.
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Ewelina2605 wrote:Olcia Ja też bym Ci doradzała byś poszła do innego lekarza. Ja od marca / kwietnia leki brałam bo niby tsh podwyzszone i inne leki a ten gin mi mówi ze jest ok co prawda nie wiem czy mi pomoże ale przynajmniej kazał zrobić rezerwę jajnikowa i potem drożność a tamta gin tylko leki dawała i nic więcej. Czassmi warto jeszcze z innym lekarzem sie skonsultować bo czasami inny lekarz i inny pomysł na leczenie. Oj chciałabym żeby nam wszystkim się już udało i żebyśmy opisywaly swoje objawy ciazowe
Aaaajak pytałam o to czy to złe ze sie nie zabezpieczaliśmy po badaniu drożności, powiedział ze badanie nie ma wpływu negatywnego na dziecko wiec uffff....
-
Olciaaa przypomnij który to wasz cykl staran? A jak ci kazala brac ta luteine? Ja mam brac min . 3 cykle albo 4 wdumie to zapisalam ale w tym cyklu odrazu poprawa tak to do 35 dni ostatni 48 a ten jyz 30 miejmy nadzieje ze się uda nam zajść w ciążę z luteina.
Tez zastanawiam się nad tymi ziołami sroki ale tak i Wit d z olejem + olej z wiesiolkan+ witaminy + luteina żebym sobie nienamieszala wiec sie wstrzymam.olciaa lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
Różowy_Kordonek wrote:ania122 - gdyby nie wrażliwe piersi i brak miesiączki to nie wiedziałabym, ze jestem w ciąży. Wszyscy mi dookoła mówią, że mam dużo szczęścia bo nie wiem co to mdłości itp. Tylko na początku ciąży czułam senność i zmęczenie ale nawet to już przeszło. Apetyt mi dopisuje aż nadto, nic nie boli, nie swędzi.. zupełnie nie mam tych "typowych" objawów Martwiło mnie to, ale skoro już dwa razy widziałam na USG, że dzidziuś rozwija się dobrze to pomału zaczynam się z tego cieszyć Dzięki temu normalnie pracuję i zamierzam pracować, zmieniono mi stanowisko z laboratorium na rejestrację, więc nie mam kontaktu z materiałem zakaźnym, nie pobieram też krwi od pacjentów, odpadły mi też soboty bo musiałabym wtedy kłuć ludzi, więc żyć nie umierać ) co do szyjki, dziewczyny pisały, że trzeba ją badać o stałych porach dnia bo ona się "przemieszcza". Ja też się przestraszyłam, że dostanę okresu bo szyjka była nisko a tu jednak ZONK
Monia1028 - na wyniku masz normy. U nas do 5 oznacza, że ciąży nie ma a od wyższych wartości masz określone jaki to może być tc
KateA92 - oj miej na oku te opuchnięcia, bo czasami może być to wczesny objaw rzucawki czego oczywiście nie życzę! Oby Ci to szybciutko zeszło
Ojejku no to bardzo ładnie! cieszę się ze wszystko jeste w porządku a dzidziuś juz w jakim ,,wieku"? ;* -
Olciaaa a prolaktyne robilas i progesteron i jak wyniki ? Ja dzis idę na badania juz mi kawusi porannej brakuje ale sobie w termos zrobie na powrót bo moze na zakupy jeszcze się wybioręStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny