Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
caroline29 wrote:Olciaaa a prolaktyne robilas i progesteron i jak wyniki ? Ja dzis idę na badania juz mi kawusi porannej brakuje ale sobie w termos zrobie na powrót bo moze na zakupy jeszcze się wybiorę
-
Cześć dziewczyny Dzisiaj znów siedzą w domu a wieczorem przyjeżdżają goście bo mam urodziny Mam nadzieję że jako że urodziny wyszły mi teraz na poczatku cyklu, spełni się moje marzenie o dzidziusiu
A jak u Was? Jak się czujecie? Jak badania? Któraś z Was dzisiaj sika? -
Ewelina szybko zleci ten tydzień! Trzymam kciuki za was. A ja juz po pobraniu. Dostałam tabletkę i ponownie będą mnie kuc za godzinkę. Ania a ty lepiej sie dzis czujesz?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTusia Bierz chłopa za pas i do sypialni:-)przypomnijcie sobie wasze początki jak seks byl przyjemny bez ciągłego myślenia czy teraz się uda. Pęcherzyk w ciągu 2 dni powinien peknac więc działajcie ja tam bym nie odpuszczala mężowi do końca tygodnia
-
nick nieaktualnyWioloochna szyjKE należy badać o tej samej porze dnia i w tej samej pozycji bo inaszej jest rano a inaczej wieczorem. Mi tak uciekła do góry w terminie @ i było pełno wodnistego białego śluzu a zawsze przed okresem był biały metny i bardziej gesty . Żeby to były objawy 2 kresek
-
nick nieaktualnyWszystkiego najlepszego Ania życzę Tobie upragnionych II kreseczek na teście :*
Ale ja jestem zmęczona tym tygodniem, już nie mogę się doczekać końca piątku i weekendu, dzisiaj u mnie 29 dc, ale się nie nakręcam w sumie, to mało w tym cyklu było przytulanek, nie wiem co z tego wyniknie... tak bardzo bym nie chciała iść do kliniki niepłodności