Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kafeteria- ziola ojca sroki nr 3 forum i fajne wypowiedzi dziewczyn na temat tych ziolek poszukajcie sobie niestety nie mogę skopiowac stronki. Niektóre starały się 2 lata i z ziółkami w pierwszym cyklu im się udalo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 16:00
Wojcinka lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Caroline już Cię zaktusluzowalam tylko nie mogłam skopiować to edytowalsm moj wcześniejszy wpis z tabelka tak to te tabletki raz dziennie lykam i widzę poprawe sluzu moze nie jakaś Wielka ale jest:) z co do ziół to zamawialam je na allegro i piłam trzy pełne cykle a potem miesiąc przerwy ale narazie nie pije, muszę zacząć ale to poczekam do 1dc. Też czytałam na temat tych ziół wielu osobom pomógł Martynka super gratuluję dzidzi niech rośnie zdrowo u mamusi w brzuszku
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
A ja zeby było zabawnie właśnie dostałam pod opiekę na kilka godzin od sąsiadki 2,5 letnia Zuzię
-
ania122 - gdyby nie wrażliwe piersi i brak miesiączki to nie wiedziałabym, ze jestem w ciąży. Wszyscy mi dookoła mówią, że mam dużo szczęścia bo nie wiem co to mdłości itp. Tylko na początku ciąży czułam senność i zmęczenie ale nawet to już przeszło. Apetyt mi dopisuje aż nadto, nic nie boli, nie swędzi.. zupełnie nie mam tych "typowych" objawów Martwiło mnie to, ale skoro już dwa razy widziałam na USG, że dzidziuś rozwija się dobrze to pomału zaczynam się z tego cieszyć Dzięki temu normalnie pracuję i zamierzam pracować, zmieniono mi stanowisko z laboratorium na rejestrację, więc nie mam kontaktu z materiałem zakaźnym, nie pobieram też krwi od pacjentów, odpadły mi też soboty bo musiałabym wtedy kłuć ludzi, więc żyć nie umierać ) co do szyjki, dziewczyny pisały, że trzeba ją badać o stałych porach dnia bo ona się "przemieszcza". Ja też się przestraszyłam, że dostanę okresu bo szyjka była nisko a tu jednak ZONK
Monia1028 - na wyniku masz normy. U nas do 5 oznacza, że ciąży nie ma a od wyższych wartości masz określone jaki to może być tc
KateA92 - oj miej na oku te opuchnięcia, bo czasami może być to wczesny objaw rzucawki czego oczywiście nie życzę! Oby Ci to szybciutko zeszłoNajbliższa wizyta 15.03
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam od gina. Dostałam luteinę na wyregulowanie cyklu. Ale mam brac dopiero od kolejnego cyklu. Mamy dać sobie czas do końca roku, jak sie nie uda to w styczniu klinika leczenia niepłodności;( powiedział mi ze stymulowanie owulacji nie ma sensu , bo owulacja jest. Nie wiem co robić. Poczekam 2 cykle jak sie nie uda to poszukam jeszcze innego lekarza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 11:55
-
nick nieaktualnyMartynka ja rowniez gratuluję , to musi byc cudowny widok i niezapomniane uczucie pierwszy raz zobaczyc swoje malenstwo na usg. Duzo zdrowka kochana :-* mam nadzieje ze dolacze do ciebie juz za momencik:)
Zaobserwowalam dzisiaj ze jestem jakas wzdeta dosłownie jak balon nogi brzuch spuchniete zupełnie jakby przed okresem ktory mial byc niby pojutrze...
Jutro o 10mam isc po wynik beta hcg ,
Mam ogromna nadzieje i boje sie zarazem
Cale rece mam poklute bo ledwo pobrali mi ta krew rano. 5ukluc i teraz siniaki wyszly. Wkoncu musiala mi z dloni pobrac bo nie dalo rady z przedramienia.
Powiem wam ze ja dodatkowo mam niezbyt ciekawa sytuację w pracy, zapowiada sie jeszcze gorzej juz niedługo bo nie ma kto pracowac, wiec bede cale dnie pracowac a za co mi nie zaplaca tylko godziny do odbioru a odebrac zawsze nie ma kiedy... masakra jakas , dlatego jesli okaze sie ze jestem w ciąży bede chciala pojsc szybko na zwolnienie bo sie zatyram w tej pracy
Olcia moze lepiej skonsultuj sie jeszcze z jakimś innym lekarzem, moja znajoma starala sie 6lat i w momencie kiedy trafila na super lekarza doslownie prof dr habilitowany , po trzech miesiącach zaszla w ciążę a teraz juz jej synek ma dwa latka. Moge podac ci namiary w prywstnej wiadomości