Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:A i Caroline! Z niecierpliwością czekam na wyniki Twojej bety
Wkurzyłam sie bo miałam miec wizytę 25.10 za tydzien i dzwonili teraz te przelozona na 02.11.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:57
-
Opowiem Wam historie odnośnie karmienia mojej znajomej. Karmiła córkę bardzo długo, dziewczynka juz mówiła, chodziła a ona nadal ja karmiła. Oczywiście w miejscach publicznych dziecko chwytało ja za pierś i płakało. Dla mnie było to krępujące:( jak im towarzyszyłam. Wracałyśmy do samochodu mała podoila 2 minuty i sie uspokoiła i mogłyśmy wracać znajoma próbowała odluczy, zniechęcić dziecko do piersi posmarowała brodawkę cytryna dziecko tak sie zraziło ze 3 dni płakało i mówiło ze pierś jest chora. Wiec tej mojej znajomej było tak przykro ze znowu zaczynała ja przekonywać do piersi . Trwało to moze jeszcze z 2 miesiące aż sama mała nie chciała juz mleka z piersi. Na to moja znajoma, ze jej przykro bo teraz czuje sie taka odrzucona przez dziecko . Ręce mi opadały!!!! Dosłownie! Oczywiście próbowałam jej tłumaczyć ze mała juz na tyle duża ze to mleko nie jest juz dla niej wartościowe, po drugie ona pije 2 minuty i kończy. A pozatykają to wielki komfort dla nich obu i powrót do normalnego życia.
-
Ewelina2605 wrote:Dzieki dziewczyny za wsparcie ja leze juz na jakims lozeczku ale glodna jestem badan nie mialam wiec musze czekac buuu
Zjadłam.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Kuchcinka wrote:No daj spokój jak usłyszałam "Zuzia nie krzycz, poproś ciocie zeby ciszej mówiła i nie będziemy Ci przeszkadzać" to mnie **uj strzelił! To ja ide w odwidzi y po to zeby szeptać i uważać zeby gowniara mogła bajki oglądać? Najlepsze jest to ze mała ma swój pokój, ale w ogóle tam nie przesiaduje bo ona tylko przylepiona do tv bajki ogląda. A jak jej mama ogląda jakiś serial typu lekarze to młoda tez z nią przesiaduje i ogląda.
Za to lubię tam chodzić z moim mężem, bo przez to ze on jest taki wysoki dzieci w pewnym wieku sie go często boja Zuzia tez sie chowa jak go widzi i jest spokój Haha
To ile Twój maz ma wzrostu?
-
.
-
.
-
Kuchcinka wrote:Olcia... chore i tyle nic wiecej pisać nie trzeba niektóre matki mam wrażenie ze zapominają jaka jest ich rola w tej relacji - jej jest przykro ze dziecko ja odtrąciło? Serio? Brak słów...
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:197 jego bratanica tez sie przez jakiś rok go bała. Ale nie jest to strach typu panika tylko po prostu na jego widok widać ze czuja sie skrępowane i nie zbliżają się do neigo zagadać cos tam zagadają ale na odległość Haha mnie to strasznie bawi bo jak poznałam jego rodzine to taka mała Sandrusia miała 3 lata i on jej nie miał m na rękach od ponad roku bo ona mu nie oozwalala sie zbliżać a do mnie od razu lgnęła teraz Sandra ma juz 6 lat i na nowo kocha i uwielbia swojego wujka po prostu jej przeszło i tyle.
Mój maz ponad 180. Na początku naszego związku mama zwracała mi uwagę ze powinnam na obcasach chodzić by lepiej pasować....eeee uwielbiam płaskie buty, wystarczy ze 8h w pracy na szpilkach biegam.
-
.
-
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Dzis będzie wynik o 13 zdaze przed praca odebrać, powinnam dzis powtórzyć bo w poniedziałek robiłam ale nie wyrobiłam sie do 10 .
Wkurzyłam sie bo miałam miec wizytę 25.10 za tydzien i dzwonili teraz te przelozona na 02.11. -
A ja sobie właśnie zdałam sprawę ze jutro mąż po mnie przyjeżdża i wracamy do Poznania - od jutra zaczniemy starania jupi
kania901, olciaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caroline29 wrote:Dzis będzie wynik o 13 zdaze przed praca odebrać, powinnam dzis powtórzyć bo w poniedziałek robiłam ale nie wyrobiłam sie do 10 .
Wkurzyłam sie bo miałam miec wizytę 25.10 za tydzien i dzwonili teraz te przelozona na 02.11. -
Martynka1234 wrote:Suuper a wizyta pierwsza kiedy?