Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bumka, witaj
Natka, dzieki za info odnosnie pregnancy blood test.
Katea92, nie znam sie na bezsennosci, ale ostatnio czytalam, ze zeby melisa dzialala to trzeba ja regularnie pic, takze polecam w ten sposob. A nuz pomoze
Lili ja tez mialam szczepionke i farmaceutka mi powiedziala, ze jak pisze na ulotce ze 3 miesiace, to producent sie po prostu zabezpiecza przed ewentualnymi pozwami, a tak na prawde wystarczy miesiac.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Byłam w toalecie i przy okazji sprawdziłam szyjkę, niestety nisko i lekko uchylona:( gorzej ze śluzem na palcu wydawał sie ładny kremowy, ale jak wytarłem w biały papier to ni to biały, nie żółty nawet lekko bym sie skłaniała ze zobaczyłam tam róż.wiec mysle ze jutro zaczynam nowy cykl. Oby ten był szczęśliwy:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 09:26
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:57
Natka2 lubi tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:Bumka, witaj
Natka, dzieki za info odnosnie pregnancy blood test.
Katea92, nie znam sie na bezsennosci, ale ostatnio czytalam, ze zeby melisa dzialala to trzeba ja regularnie pic, takze polecam w ten sposob. A nuz pomoze
Lili ja tez mialam szczepionke i farmaceutka mi powiedziala, ze jak pisze na ulotce ze 3 miesiace, to producent sie po prostu zabezpiecza przed ewentualnymi pozwami, a tak na prawde wystarczy miesiac.
No to jeszcze mnie upewniłas, dzięki ja wlasnie tak na logikę to wiem ze sie musza zabezpieczyć w razie czego a na tej ulotce od mojej szczepionki było nawet napisane ze miesiąc przerwy trzeba. Takze czekam niecierpliwie na @ i zaczynam nowy cykl pełna para concieve plus kupiony, mace pijemy juz codziennie wiec tylko nogi do góry i lecimy
Olcia ja tam jeszcze mam nadzieje co do Ciebie, zobaczymy a jak nie to najwyżej dołączysz do mnie, kuchcinki i violi zeby listopadowa grupa tez była silnaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 09:52
Aniołek 29.12.16
-
.)
-
A i Caroline! Z niecierpliwością czekam na wyniki Twojej bety
-
nick nieaktualnyLili91 wrote:Natka moze Cie pocieszy ze tutaj w Norwegii jest tylko jedno usg w 20 (!) tygodniu. Wiec ja na pewno bede lecieć do Polski jak sie uda bo nie wytrzymam tak długo a te testy co pokazują tydz ciąży tutaj wychodzą ponad koło 120 zł. Za sztukę. Wiec tez sie nieraz zastanawiam gdzie ja zyje
Kuchcinka to nie głupie gadanie tylko sama prawda, ja juz w myślach nas obie zapisałam na przyszły miesiąc! -
Tu mnie małe sprostowanie . Nic jeszcze nie zawitało;) dopiero to sa pierwsze oznaki które mogą trwać nawet 2-3 dni. Jest smuteczek, ale tak jak pisałam wcześniej spodziewałam sie tego. Dobrze ze to odkryłam, bo jeszcze godzinę temu zastanawialam sie czy nie biec do apteki.
-
Takie uroki mieszkania za granica
Kuchcinka ja tez nie uwazam ze trzeba ten smoczek jakos demonizować ale wlasnie zobaczyć czy dziecko go rzeczywiscie potrzebuje czy nie i tak jak mówisz, koleżanka miała super sposób. Wytłumaczyć a nie zabierać nagle, takie moje zdanie. Takie dzieci naprawde rozumieją juz sporo ja jedna z moich podopiecznych tak wlasnie oduczyłam, tłumaczyłam ze jest juz duża dziewczynka i smoczek nie jest potrzebny jej tylko innym, małym dzidzia. Ładnie sie pożegnała, sama schowała wszystkie smoczki do pudełeczka, zrobiłyśmy papa i pudełeczko znikło tez jeszcze ze dwa raZy popłakała za nim przed spaniem, ale tłumaczyłam jeszcze raz i poszło w miarę gładko
Z minusów smoczków to ja czytałam ze jak sie od małego daje to dziecko moze miec problemy ze ssaniem piersi. Ale oczywiscie nie zawsze, ja chce spróbować a jak wyjdzie w rzeczywistosci to zobaczymy. Życie nieraz weryfikuje nasze plany
Ja wogole przez to ze miałam tyle "swoich" dzieci którymi sie zajmowałam, to mysle sobie ze to bede robić tak, a to inaczej bo nie chce sie popełniać tych błędów które sie widzi u innych. Ale na pewno bede popełniać swoje :pWojcinka lubi tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
nick nieaktualny
-
.
-
nick nieaktualny