Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Olcia masz awans na ekspertkę
Natka2 lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Haha to tez jakaś głupia ze pyta czy moze karmić moze to jakaś prowokacja była Hahaha
-
olciaa wrote:Bardzo młoda dziewczyna nie dałabym jej więcej niż 20 lat. Albo była juz nauczona doświadczeniem, moze ktoś zwrócił jej uwagę. Czasami ludzie sa dziwni i obrzydza ich dosłownie wszystko
-
Kuchcinka wrote:Olcia masz awans na ekspertkę
Od jutra zaczynam mały urlo, ale nie wiem czy będę tu cześciej bo przyjeżdża do mnie na 2 dni bratowa z moim chrześniakiem;) juz nie mogę sie ich doczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 00:03
-
KateA92 wrote:Jejku dziewczyny ja nie mogę tak po nocach siedzieć - musze znaleźć jakiś patent na ta moja bezsennośc ! Bo przez to ze rzucam się po tym łóżku to tylko głodna jestem... a nie chce jeść po nocy bo i tak już mam sporo przytyłam w tej ciąży - nawet lekarka zwraca mi uwagę już... nie jem dużo a i tak tyje. Wiec jak zacznę jeść po nocach to już w ogóle zacznę tyć jak słoń
-
KateA92 wrote:Haha Kuchcinka tak właśnie robie ! mam całą butelke wody przy sobie z jednej strony pomaga, ale z drugiej częściej siku chodzę i takie błędne koło trochę wypiłam meliske z nadzieją, że mnie wyciszy i zasne ale coś nie działa pipa jedna
-
KateA92 wrote:Haha Kuchcinka tak właśnie robie ! mam całą butelke wody przy sobie z jednej strony pomaga, ale z drugiej częściej siku chodzę i takie błędne koło trochę wypiłam meliske z nadzieją, że mnie wyciszy i zasne ale coś nie działa pipa jedna
-
Ja tam od kilku dni katuje na kompie "zabójcze umysły" przed pójściem spać hehe nawet teraz oglądam
-
Olcia to trzymam kciuki! Moze dołączysz do październikowych szczęściar
Natka ja w tym cyklu nie testuje bo miałam szczepionkę na różyczkę i miesiąc przerwy w staraniach czekam tylko z niecierpliwością az @ przyjdzie i wracamy do starań.Aniołek 29.12.16
-
Dobranoc kochane
-
Lili91 wrote:Olcia to trzymam kciuki! Moze dołączysz do październikowych szczęściar
Natka ja w tym cyklu nie testuje bo miałam szczepionkę na różyczkę i miesiąc przerwy w staraniach czekam tylko z niecierpliwością az @ przyjdzie i wracamy do starań.
-
KateA92 wrote:Lili po szczepionce na rozyczke tylko 1 miesiąc pauzy ? Moja znajoma 3 miesiące pauzy robiła, bo jej tak gin powiedział... ale to tu w Niemczech, niemiecki gin także może tu inaczej
Lili wiem co czujesz...bo przechodziłam to samo:*:* szybko zleci :*Jaguś_7810 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny