Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale dobrze, ze tak mówiła bo taka prawda, ubrany by te dziecięce kożuchy przy 30 stopniach masakea. Wiesz co do tych starszych dzieci to czasami odnoszę wrażenie ze rodzicom tak wygodnie ze np dziecko w wieku 3 lat lata w pampersie albo smoczek ja rozumiem, ze ciężko jest dziecko oduczyć ale trzeba pracowac nad tym
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina2605 wrote:Mam podobne zdanie do Twojego Ja tez już nie śpię od 4 hi hi
-
Właśnie terzz jest taki czas ze przeziębienie co chwilę człowiek łapie i ta temp jest też zaklucona. TUSIA najważniejsze seboeulka była i teraz czekamy tyle tu pozytywnych wibracji ze musi się udać
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Nastawienie dobre nieysle o tym zbyt intensywnie nie nastawiam się negatywnie ani pozytywnie choc wierze ze będzie coś z tego bo przecież była owulacja
-
KateA92 wrote:Lili po szczepionce na rozyczke tylko 1 miesiąc pauzy ? Moja znajoma 3 miesiące pauzy robiła, bo jej tak gin powiedział... ale to tu w Niemczech, niemiecki gin także może tu inaczej
Tez miałam wątpliwości i przekopałam cały intenet zeby znaleźć odpowiedz.
Wychodzi na to ze to zalezy od szczepionki. Ta która dają w Polsce ma zalecone 3 mies, a ta niby bardziej nowoczesna miesiąc. Ja robiłam tu w Norwegii ta bardziej nowoczesna, pytałam lekara ile odczekać i powiedział ze miesiąc wiec mysle ze bedzie ok.
Olcia pamietam jeszcze z Kafe ze wlasnie ty tez miałaś przerwę, wiadomo ze nie łatwo wytrzymać, ciągnie mi sie ten miesiąc jak nie wiem, mam wrażenie jakby ostatnie prawdziwe starania były pol roku temu
Dzisiaj juz 30dc wiec mysle ze jutro- pojutrze bedzie a ty kiedy testujesz?Aniołek 29.12.16
-
olciaa wrote:Wiecie ze temperatura mi podskoczyła dziś. Piersi bolą, sutki nie dają sie dotknąć... Czekam cierpliwie. Jak @ nie przyjdzie to zatestuje w sobotę.
Jestem ciekawa porannej temperatury:)
Kuchcinka ten cykl bedzie wasz nie ma innej opcji.
Ewelina powodzenia i czekamy caly czas na wieści.
Ania jak sytuacja z mezem, dawno cie nie bylo u nas?
Monia a co u ciebie,jak sie czujesz?
Viola , Tusia dla was tez są jeszcze miejsca w październiku , ktos jeszcze testuje na dniach?Natka2 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Martynka a jesli chodzi o smoczki i pampersy to tez jestem zdania ze powinny byc granice, przede wszystkim dla dobra dziecka, im starsze tym trudniej odzwyczaić. Poza tym uwazam ze juz takie małe dziecko powinno zacząć byc uczone ze sa pewne etapy które trzeba zakończyć i nie zawsze mozna dostać to co sie chce. Łatwiej pożegnanie smoczka przyjdzie dwulatkowi a juz inaczej 5-latkowi. Z tego co zaobserwowałam jako niania to najczęściej takie późne odzwyczajanie jest po prostu wynikiem lenistwa rodziców. Wiadomo ze i odstawienie od smoczka i od pieluch wymaga dużego zaangażowania i nie uda sie od tak w 5 min. I druga rzecz której nie znoszę: nietłumaczenie dziecku o co chodzi i co sie dzieje "bo jest za małe zeby zrozumieć". Az sie gotuje jak to słyszę. Dzieci rozumieją wiecej niż sie większości dorosłym wydaje i na pewno taka "rozmowa" z dzieckiem pomoże mu troche zrozumieć co sie dzieje i dlaczego musi sie z tym smokiem pożegnać. Takie moje zdanie
Ja mam zamiar spróbować obejść sie bez smoczka ale jak wyjdzie w praktyce to zobaczymy :p nie upieram sie ale spróbuje.
Aaa No i Ewelina, trzymam mocno kciuki za Ciebie, na pewno wszystko bedzie dobrze!Aniołek 29.12.16
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:36
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:36
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Ewelina2605 wrote:Hej dziewczyny dziś wyruszam do szpitala mam stracha a jutra sądny dzień oby mi nie wycieli jajowodow boję się jak cholera
Czy po takim zabiegu jeśli wszystko będzie ok ( bo będzie!) musisz odłożyć starania? Czy będziesz mogła działać odrazu ?
-
Lili91 wrote:Tez miałam wątpliwości i przekopałam cały intenet zeby znaleźć odpowiedz.
Wychodzi na to ze to zalezy od szczepionki. Ta która dają w Polsce ma zalecone 3 mies, a ta niby bardziej nowoczesna miesiąc. Ja robiłam tu w Norwegii ta bardziej nowoczesna, pytałam lekara ile odczekać i powiedział ze miesiąc wiec mysle ze bedzie ok.
Olcia pamietam jeszcze z Kafe ze wlasnie ty tez miałaś przerwę, wiadomo ze nie łatwo wytrzymać, ciągnie mi sie ten miesiąc jak nie wiem, mam wrażenie jakby ostatnie prawdziwe starania były pol roku temu
Dzisiaj juz 30dc wiec mysle ze jutro- pojutrze bedzie a ty kiedy testujesz?