Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
kania901 wrote:Olciaa jakiś długi ten Twój cykl. Często Ci się to zdarza?
-
Hej dziewczyny. Podglądam was od jakiegoś czasu i postanowiłam się dołączyć. Staraliśmy się o dziecko prawie rok z małymi przerwami na leczenie mojej tarczycy. Mam niedoczynność i na dodatek jeszcze Hashimoto, ale w tym miesiącu udało się!!! Do teraz nie wierzę. Bardzo się cieszę, ale też równie bardzo boję, bo z moją dolegliwością mam 3 razy zwiększone ryzyko na poronienie, przedwczesny poród itd.
-
Na razie nic nie biorę. W sumie dowiedziałam się o tej ciąży dwa dni temu, nie zdążyłam jeszcze pójść nawet do ginekologa, ale dziś robiłam badania, na moje oko wszystko ok, ale w poniedziałek umawiam się do lekarza. Ostatni okres miałam 22 września, więc wiek mojej ciąży jest chyba podobny do Natki.
-
Sylwia13 wrote:Hej dziewczyny. Podglądam was od jakiegoś czasu i postanowiłam się dołączyć. Staraliśmy się o dziecko prawie rok z małymi przerwami na leczenie mojej tarczycy. Mam niedoczynność i na dodatek jeszcze Hashimoto, ale w tym miesiącu udało się!!! Do teraz nie wierzę. Bardzo się cieszę, ale też równie bardzo boję, bo z moją dolegliwością mam 3 razy zwiększone ryzyko na poronienie, przedwczesny poród itd.
Proszę Ciesz sie swoim stanem i nie wyszukuj głupot w googlach bo to do niczego dobrego nie prowadzi!
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:30
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Sylwia13 wrote:Na razie nic nie biorę. W sumie dowiedziałam się o tej ciąży dwa dni temu, nie zdążyłam jeszcze pójść nawet do ginekologa, ale dziś robiłam badania, na moje oko wszystko ok, ale w poniedziałek umawiam się do lekarza. Ostatni okres miałam 22 września, więc wiek mojej ciąży jest chyba podobny do Natki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 21:12
-
Na tarczycę biorę cały czas hehe teraz nawet zwiększyłam dawkę, myślałam, że Tusi chodzi o leki na podtrzymanie. Jestem pod opieką endokrynologia tylko najgorsze, że teraz wizytę mam na początek grudnia. Muszę umówić się na wizytę chyba gdzieś indziej, bo do grudnia to może być już za późno. Robiłam dziś betę wyszła mi 426.
-
Natka2 wrote:Olcia wlasnie zrob dla swietego spokoju, bedziesz wiedziala czy czekac na @ czy juz lekarza szykowac
Endokrynologa mam 31 października a ginekologa przełożyłam na 9 listopada. Wiec wszystko mam poumawiane i zaplanowaneNatka2 lubi tę wiadomość
-
Sylwia13 wrote:Na tarczycę biorę cały czas hehe teraz nawet zwiększyłam dawkę, myślałam, że Tusi chodzi o leki na podtrzymanie. Jestem pod opieką endokrynologia tylko najgorsze, że teraz wizytę mam na początek grudnia. Muszę umówić się na wizytę chyba gdzieś indziej, bo do grudnia to może być już za późno. Robiłam dziś betę wyszła mi 426.
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Tak, tak zrobię Natka, dzięki:-) na razie chciałam się upewnić czy to faktycznie ciąża, bo blade te kreski były na testach. Ooo to nawet nie wiedziałam Olcia, to masz rację, zadzwonię w poniedziałek. Olcia widzę, że Ty też Hashi? Może wiesz jak to jest z ft4? Bo wyszło mi ciut powyżej normy, ale TSH w normie i nie wiem co o tym myśleć...
-
olciaa wrote:Tusia jestem u rodziców i tu bym musiała nocnej ataki szukać, a szczerze to mi sie nie chce na zimno wychodzić jeden dzień różnicy nie sprawi ze wciazy przestane byc . Ale zatestuje dla własnego spokoju. Wiem ze jak testy wychodziły negatywne to był smutek ale ze mnie tak wszystko schodziło i zaczynałam normalnie żyć . Mam nadzieje ze wiecie co mi chodzi?
-
Sylwia13 wrote:Tak, tak zrobię Natka, dzięki:-) na razie chciałam się upewnić czy to faktycznie ciąża, bo blade te kreski były na testach. Ooo to nawet nie wiedziałam Olcia, to masz rację, zadzwonię w poniedziałek. Olcia widzę, że Ty też Hashi? Może wiesz jak to jest z ft4? Bo wyszło mi ciut powyżej normy, ale TSH w normie i nie wiem co o tym myśleć...