Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak 1. Ogólnie prawie żadnych objawów. Śluzu to prawie tyle co nic, nie raz tylko coś tam wyleci w większej ilości i ma kolor kremowo-płodny hehe Cycki nie bolą, kolor brodawek bez zmian. W sumie jedyne na co mogłabym zwrócić uwagę to ciągle bąblowanie w brzuchu, kłucie co jakiś czas i okropne wzdęcia... masakra
-
Tusia_87 wrote:Tak chodziło mi o leki na podtrzymanie skoro ciąża z góry może być wysokiego ryzyka.
Kochane teraz w sluzie miałam niteczke krwi. Taka ni to żywa ni to brązowa taka leciutko różowa zmieszana z tym sluzem. Czyzby sie udało? Kurde gdybym za każdym razem nie patrzyła na papier to bym nie wiedziała wierzę że się uda chce w to wierzyć i wierzę -
Sylwia13 wrote:Tak 1. Ogólnie prawie żadnych objawów. Śluzu to prawie tyle co nic, nie raz tylko coś tam wyleci w większej ilości i ma kolor kremowo-płodny hehe Cycki nie bolą, kolor brodawek bez zmian. W sumie jedyne na co mogłabym zwrócić uwagę to ciągle bąblowanie w brzuchu, kłucie co jakiś czas i okropne wzdęcia... masakra
-
Dzięki dziewczyny :-* ten miesiąc naprawdę jakiś szczęśliwy. Dla Ciebie Tusia też będzie coś czuję W ogóle podobno jesienne miesiące są najlepsze do zachodzenia, coś tam związanego z tym, że słońce nisko i jakieś tam hormony się wydzielają ble ble już dokładnie nie pamiętam, ale widzę, że coś w tym jest
-
Sylwus w necie znalazłam to:
Podwyższone wartości fT4 w badaniach laboratoryjnych oznaczają:
przy obniżonym poziomie TSH mogą wskazywać na pierwotną nadczynność tarczycy;
przy podwyższonym, bądź utrzymującym się w granicach normy stężeniu TSH mogą wskazywać na wtórną nadczynność tarczycy.
Dlatego trzeba udać sie do endokrynologa. Nic tu nie wymyślimy nawet wspólnie. ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 21:52
-
Natka2 wrote:No pazdziernik byl nadzwyczaj owocny
Tusia ja tez tak wierzylam i mam efekt, czas na Ciebie kochana ;*
Moj synek glaskal mnie po brzuchu i sie przytulal i mowie mu, ze tam jeszcze nic nie ma, nic nie slychac i nie czuc, ale on chcial sie do dzidzi przytulic i tyle haha
Viola a Ciebie gdzie posialo? :*Natka2 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:30
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Tusia_87 wrote:Nie no chyba za wcześnie będzie w środę poczekam spokojnie do tego 30 hihi tym razem będę cierpliwa
Natka musi się udać czuje ze fasolka tam się zagniezdza na prawdę byłby to cudowny prezent dla syna na urodziny
Sylwia nie wiem czy gratulowalam bo juz się zakręcilam wiec gratuluję i też czuje ze ten miesiąc będzie szczesliwy
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:47
-
.
-
.
-
.