Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wioloochna na ktora masz do pracy ja troszkę pozniej wstaje bo o 4.00
Monia jak mogę zapytac co sie dzialo ze leczylas się hormonalnie? Przez endometrioze? Świetnie ze wam się udalo w l cyklu .
Ewelina pisalas wczoraj ze zle się czułaś ? Lepiej dzis?
Nana ale powiedzieli ci co się dzieje?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyCaroline jeden lekarz stwierdził endometrioze drugi wykluczyl u mnie byly okropne miesiaczki trwajace minimum tydzien za kazdym razem lało sie ze mnie strasznie , bóle do twgo stopnia ze mdlalam i nie bylam w stanie funkcjonowac , jedyny lek ktory dzialal to taki ktory byl dawany w szpitalu po operacjach na kregoslup.. miedzy okresami bole owulacyjne jajnikow nie do zniesienia, do tego doszly bole orzy wspolzyciu, takze genetyczne obciazenia doszly do tego wiec moge jeszcze miec problemy nie zapeszajac...
-
Oj oby nie !!! U mnie tez towarzysza bole ovulacyjne ale nie silne a miesiączki mam 5 dni jakies zbyt obfite to nie sa. Oj to się nacierpialas. Ja mam za to bardzo bolące miesiączki 3 dni boli ale pierwszy najgorszy . Ale ustapily te dolegliwości i obfite miesiączki po terapi hormonalnej ?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyNiw bylo miesiaca bym nie byla u lekarza.. i kolejne hormony, wkoncu powiedzialam dosc odczekam przestanę brac to wszystko chodzic do lekarzy.. i tak jest odrobine lepiej z bolami. Pomagaja zwykle silniejsze leki. Mam nadzieje ze teraz nie bede miec problemów w ciąży
-
Nana czy lekarz cos konkretnego zdiagnozował? Co wywołuje ten ból?
Bardzo mocno przytulam by sie od Ciebie odczepiło to choróbsko!!!!
X
O jeju 3 rano. Przecież to środek nocy!!! Ja tu kombinuje jak najpóźniej wstać, chociaż chciałabym przed praca do Biedry skoczyć po taborecik z gazetki
-
Wioloochnia moze jak pisze Caroline z testem coś nie tak, póki nie ma to jest nadzieja, pamiętaj ona umiera ostatnia wierzę ze się uda też myśl pozytywnie. Ja już dość dobrze się czuje tylko od niedzieli mnie tak głową boli oj strasznie ale może to od wnika hi hi. Te ostatnie kilka dni do @ to jest jakiś obłęd niby staram się nie myśleć ale to zawsze gdzieś siedzi. Jej dziewczyny ja Wam współczuję takich bolesnych @ ja zawsze pierwsze kilka godz mam bóle ale potem już normalnie.
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI-