Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny z godzinę temu miałam okropny i straszny i nie wyobrażalny ból w dole brzucha i nawet niżej, ból w dole pleców mocny i ból okropny jajnika czy dwóch, już nawet nie wiem i trwało to z pół godziny, chłopak wyszedł akurat do pracy, więc sama zostałam... myślałam, że na pogotowie zadzwonię nigdy takiego czegoś nie doświadczyłam, tak bardzo się przestraszyłam... a po tym wszystkim, jak zaczęło przechodzić, to sprawdziłam na wkładce brązowe coś, ale dosłownie kropelka, na początku bólu sprawdziłam też i nic nie było, dopiero jak ból przechodził, potem poszłam do łazienki, wysikałam się, podtarłam i nic nie było, założyłam podpaskę i za jakiś czas zauważyłam brązowe, nawet ani trochę czerwone ani różowe plamki, jasne brązowe tylko, a ból mam nadal ale już nie taki jaki miałam wcześniej... co to może być? dzisiaj mam 33dc... nie wiem co o tym myśleć? @ się pojawi niedługo?
-
nick nieaktualny
-
Martynka 1234 - obyśmy obie przyniosły same dobre wiadomości Ja 21 mam prenatalne a tydzień później zwykłe USG u mojej ginekolog i zastanawiam się czy jest sens tak tydzień po tygodniu? Powiedziała, ze na następną wizytę 4 tygodnie po ostatniej więc wychodzi tydzień po prenatalnych bo te robię w innym ośrodku. Co myślicie? Wydaje mi się, że na prenatalnych dokładnie zbadają dzidziusia więc czy ona powie mi coś więcej? No tylko tyle, że nie zbadają mnie ginekologicznie, więc może po to ta wizyta? Kurcze, chodzę prywatnie i nie wiem na ile to 4 tygodnie jest takie rygorystyczne a na ile naciąganie kasy. Myślałam, ze ustali mi jaką datę od daty prenatalnych a nie od daty ostatniej wizyty u niej. Wiadomo, że kasa to tylko poboczny temat, najważniejszy jest dzidziuś, więc zapisałam się, nawet jeśli ta wizyta nie byłaby taka konieczna ale z drugiej strony męczyć dzidziusia tydzień po tygodniu? Może przełożyć chociaż na 2 tygodnie po prenatalnych czyli 5 tygodni po ostatniej wizycie u gina?Najbliższa wizyta 15.03
-
Pewnie nie ma co rozmyslac co ma byc to bedzie poki nie ma jest dobrze a mnie tak strasznie glowa boli masakra chyba z cisnieniem cos nie tak a @ czuje ze szybciej przyjdzie bo czuje sie jakas cala obolala piersi tez bola ojjj a dzis w pracy sama masakra a gdzie do 15
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wioloochna bardzo mi przykro:(
X
ona: to może byc wszystko. Za równo okres jak i ciaza. Zrób test. Osobiście 3 razy w życiu taki ból przeżyłam. Raz mnie złapał w środku miasta:( skręcałam sie z bólu na przystanku jak cpun. Za dwa dni przyszła małpa. ;(