Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny! Razem z mężem staramy się o bąbelka:) Tydzień temu w niedzielę było przytula nie:) a w poniedziałek ewidentnie miałam owu( ostra kolka po prawej stronie nawet czułam jakby mnie tam coś ciągnęło). Po niej miałam przez kilka dni śluz i od piątki zaczęły Się bóle piersi i bóle podbrzusza. Brzuch mnie boli zupełnie inaczej jak na okres głównie po środku czasem promieniuje na prawa stronę dziś coś czułam po lewej sgronie. To nie jest bol do nie wytrzymania ale jest bardzo męczący ustępuje trochę po śnie i jak poleżę i odpocznę. Wczoraj mierzyłam sobie temp i miałam 37.1 stopni a dziś 37 stopni. Dodam że dopiero w niedziele mam dostać okresu. Czy którąś miała podobnie jak ja? Czy to już mogą być początki wczesnej ciąży? Już nie mogę doczekać się niedzieli żeby zrobić test:)) PozdrawiamNiecierpliwa
-
Naatka z całego serducha życzę Ci oby to był Babel ale to trochę za wcześnie poczekaj cierpliwie do niedzieli już niedługo:) Mnie też coś ciągnie po lewej stronie szczególnie jak leżę piersi pobolewaja ale to może również wrozyc @.
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Ewelina2605 wrote:Naatka z całego serducha życzę Ci oby to był Babel ale to trochę za wcześnie poczekaj cierpliwie do niedzieli już niedługo:) Mnie też coś ciągnie po lewej stronie szczególnie jak leżę piersi pobolewaja ale to może również wrozyc @.
Ewelina dziekuje A wczesniej tez tak mialas na @?
Naatka, witaj miejmy nadzieje ze to bobas ale na wszelki wypadek poczekaj do niedzieli lub nawet do poniedziałku -
Dzięki dziewuszki za wsparcie:)) powiem Wam że ja już wariuje bo sama nie wiem co mam o tym wszystkim myśkeć szczególnie że TK być może pierwszy bąbel:)) najgorsze że mam ciężką prace obsługuje klientów w sklepie z wędlinamii brzuch mnie boli gdy naawf delikatnie go opre o lodówkę i chodzę z rozpietymi spodniami bo mam wrażenie ze mnie wzdyma i strasznie mi przeszkadzają... Ja chce już nkedzielę!!!) a cl do wcześniejszych moich okresów to Zdarzyło mi się ze juz tydzień wczesniej brzuch mnie pobolewa ale zupełnie inaczej nóż teraz bo yo nie jest bol na okres... No i piersi zaaawsze miałam bardzo wraLiwe po przed @Niecierpliwa
-
olciaa wrote:Wioloochna a mierzysz temperaturę? Miesiączkę zawsze masz tak samo? Może sie przesunie?
-
Ewelina2605 wrote:Ania to powodzenia w staraniach trzymam kciuki dziewczyny jesteście dzielne ja też czekam do czwartku ale i tak wiem ze będzie @ zawsze jest.
-
Ja np nigdy nie czułam bólu piersi przed @ ani w trakcie. W ogole to przychodził termin @ i wtedy bolał brzuch kilka godz i przechodził bol i normalnie funkcjonowalam. Ale od czasu kiedy sie staramy to nawet zylki na piersiach mam ( wcześniej nie było ) ale to w moim przypadku nic dobrego nie wrozylo i tak @ przyszła. Co do tego co teraz mnie ciągnie po lewej stronie to nie kojarzę żeby było piersi też jak by mocniej bolą ale wiem ze to różnie może być lepiej się miło rozczarować niż przeżywać. Dziewczyny obyśmy się miło zaskoczyły
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
wioloochna wrote:Martka tez z dwoch testow mi jedna wyszla a @ ani widu ani slychu.. czytalam na jakims forum ze tak ktoras miala ze dlugo nic az w koncu dwie kreski wyszly.. wiec albo nic albo za mało hormonów w moczu
Natomiast któraś z dziewczyn jeszcze na Kafe wstawiła fotkę 3 rożnych testów wykonanych w tym samym czasie i tylko 1 był pozytywny. Wiec rodzaj testu ma znaczenie.
-
Dziewczyny widzę ze troche jest oczekujących na nieprzyjscie @
Oby pojawily się ll kreseczki.
Witaj Natka27. Dlugo sie staracie czy l cykl ? Skąd jesteś?
Bluebell u mnie dopiero @ się skonczyla:) nowy cykl nowa szansa moze 5 okaże się szczesliwaStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
Tak mi się wydaje bo w niedziele zrobilam sobie test owulacyjny i wyszedł pozytywny ale mojego podekscytowania i entuzjazmu i tak nie ostudzisz Kate:)) co do temperatury to nigdybtak nie miałam żeby mi było gorąco w sensie od środka przed @ raczej jej w ogóle nie odczuwałam. No nie wiem może to są tylko moje urojenia bo faktycznie na takie objawy wszyscy mi mówią że jest za wcześnie...no nic zobaczymy co niedziela pokaże:)Niecierpliwa