Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry wiolochna, Ewelina i Olcia - trzymam kciuki!
U mnie 27dc takze tez mam nadzieje ze @ nie przyjdzie. Wczoraj czułam sie bardzo dziwnie, takie mdłości przez cały dzien. Niestety często tez mam żołądkowe problemy przed @, wiec to moze byc tez to...
Nana a jak u Ciebie?Aniołek 29.12.16
-
nick nieaktualny
-
Wioloochna oj przykro mi ze przyszla @ kurcze nie lubie jak @ spoznia sie wole jak normalnie przychodzi ale u mnie tez pewnie lada dzien sie pojawi no nic trzeba dzialac dalej.ja meza na sobote na badania zapisalam i musze do gina dzwonic by sie umowic w sumie to @ tez by mogla przyjsc ( boi tak pprzyjdzie pewnie) a wiem ze te badanie droznosci po @ sie robi to moze by sie udalo niedlugo zrobic
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Ewelina2605 wrote:Wioloochna oj przykro mi ze przyszla @ kurcze nie lubie jak @ spoznia sie wole jak normalnie przychodzi ale u mnie tez pewnie lada dzien sie pojawi no nic trzeba dzialac dalej.ja meza na sobote na badania zapisalam i musze do gina dzwonic by sie umowic w sumie to @ tez by mogla przyjsc ( boi tak pprzyjdzie pewnie) a wiem ze te badanie droznosci po @ sie robi to moze by sie udalo niedlugo zrobic
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Wioloochna no szkodaze przyszla!!!
Martka10 mysle ze będziesz niebawem testowala powtórnie ty zawsze miałaś krotkie cykle jak dobrze pamiętam ponizej30 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 11:17
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość