Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Wioloochna, bardzo dobre podejście .
Od razu informuje, że ja takiego nie będę mieć...Za długo to trwa .
x
Nana napisz co powiedział lekarz. Na długo dostałaś L4? Jak sie teraz czujesz?
x
Nadal czekam od czasu do czasu boli jajnik lewy. Najgorsze to czekanie .
x
Kuchcinka co u Ciebie?
-
Przykro mi wioloochna ze @ przyszło ale nowy cykl, nowe możliwości :p powodzenia!
Wszystkim którym @ się spóźnia albo które czekają na termin, życzę zeby nie przyszło :*
Nana przykro mi ze nadal się kiepsko czujesz Mam nadzieje ze ewentualnie fasolce nic nie będzie... Dobrze ze wzielas zwolnienie, przyda Ci się odpoczynek :*
Ja dzisiaj znów w pracy, ale krócej niz wczoraj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJednak @ się rozkręciła, ale coś to chyba przez te tabletki zaczęły się dziać takie rzeczy u mnie jak straszne bóle miesiączkowe, aż raz to nawet wymiotowałam, nie wiem czy to z bólu, czy co, ale i teraz jak przyszła @, to na wymioty mnie brało i ostatnio z dwa cykle mi się takie zdarzyły, że najpierw plamiłam na brązowo, a za chwilę @ dostałam, kiedyś tak nie miałam, dopiero jak zaczęłam brać te tabletki, a dupka będę brała drugi cykl dopiero, bo wcześniej brałam w kwietniu, ale tylko z 4 tabletki
-
nana266 wrote:Dziękuję dziewczyny za troskę :*
Dostalam zwolnienie do piatku, jutro mam zrobic morfologię, zbadac mocz i cpr i isc na USG a pozniej znowu z wynikami do rodzinnego. Zobaczymy co wykaza badania ale przyda sie morfologia bo dawno nie robilam.
Myslicie ze na USG cos moze byc widac jesli sie udalo?
Bardzo dobrze, że wreszcie masz jakieś konkretne badania do wykonania. Niestety, jeszcze sporo za wcześnie by USG coś pokazało
-
nana266 wrote:Mowilam lekarzowi o staraniach i na razie nie dala mi lekow. Myslicie ze zrobic test przed nastepna wizyta? Tylko moze byc za wczesnie bo dzis dopiero 8 dzien po owu...
Na test może być jeszcze za wcześnie. Natomiast beta powinna być wiarygodna.
x
Ona najlepiej powiedz o tych dolegliwościach lekarzowi na najbliższej wizycie. Może zamieni dupka na luteinę. Przecież nie możesz się tak męczyć . jak Twoje TSH? Bo mi lekarka powiedziała, że jak wyrównany TSH to i przestane plamic i tak się stało ( nie trwało to jakoś szybko, ale od kilku cykli nie ma ich)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nana biedna odpoczywaj duzo i uważaj na siebie nigdy nic nie wiadomo no ale na test faktycznie za wcześnie. Onaaa ojej straszne masz te bóle miesiaczkowe naprawde. Porozmawiaj o tym moze z lekarzem
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Monia umowilas sie do lekarza? Odpoczywaj duzo:) dobrej nocki dziewczyny! Dobrze ze dzień się juz konczy w końcu dzis 13 w pracy bylo ciężko i w domu tez msle spięcie moze jutro będzie lepiej. Dziewczyny kiedy testujecie?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Hej dziewczyny dołączam do Was już jako prawie roczna staraczka - za pięć dni mamy z mężem pierwszą rocznicę ślubu i to właśnie wtedy rozpoczęły się nasze starania...
Oczywiście byłam pewna, że pójdzie łatwo i szybko, rozmawiałam otwarcie o naszych planach i teraz tego żałuję...
Ogólnie sprawa wygląda tak:
W piątek byłam u endokrynologa,
TSH pomimo brania Letroxu od kwietnia (wtedy 3,9 i 2,4) nadal podwyższone 2,73... Wiec dawka leku zwiekszona, dodatkowo prolaktyna (wtedy 660 i 300 parę), teraz niestety nadal powyżej 600, wiec zaczęłam kurację z Bromkiem - 1/2 tabletki na noc...
Wiec teraz znowu pozostaje czekać na cud...Nasz ślub 19.09.2015 ♡ -
Witaj kamella!!! Uda się na pewno, ja z tsh nie miałam do czynności ale sa dziewczyny które braly leki i ci odpiszą.
Olciaa jutro juz czwartek wiec juz wytrzymasz i mam nadzieje ze dobre wieści przekażesz a masz jakieś objawy?
Ewelina a jak u ciebie?
Ona1234 szkoda ze nadeszła @ . Te objawy mogą być spowodowane tabletkami. Ja biorą luteine miałam wrażenie ze cykl byl lagodniejszy.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Hej dziewczyny kuchcinka w sumie to wiesz o co chodzi i teraz możecie z mezem działać myślę ze teraz pójdzie z górki i tego Ci życzę Kamella ja też myślałam ze będzie łatwo a to już 9 miesiąc staran. Najważniejsze to znaleźć dobrego ginekologa który poprowadzi w odpowiednim kierunku. Caroline u mnie cisza tylko lekko piersi bolą ale tak to czekam @. A jak u Ciebie Ty już po @ starania ruszają ? olcia brawo ze wytrzymałam ja niby też w czwartek powinnam dostać @ i pewnie dostanę się nie szykuje się na test nawet nie mam żadnego w domu
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
KateA92 MO oby oby! Posłuchajcie mnie dziewcZynki a kiedy najlepiej zrobić test ciążowy? No mam ostatnio nieregularny okres tzn ostatni 29 dni a poprzednie 25 i 26 dni. Ogólnie mam krotki cykl raczej 26. Dni wiec w tym 26,dniu najlepiej zrobić test? Pozdrawiam wszystkie serdecznie i trZymam kciuki!Niecierpliwa