Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie ja chyba dam spokoj z testowaniem bo pewnie i tak przyjdzie @. Przed chwila po lewej stronie taki krotkotrwaly bol zlapal taki dziwny ale jestem pewna ze to nic nie znaczy zobaczymy.jak nie przyjdzie @ to w niedziele moze test zrobie. Zapisalam sie do mojego nowego gina nA 04.10 masakra takie terminy ma.Nana ten kremowy sluz chyba dobrze wrozy
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Kuchcinka wrote:Dziewczyny dodzwoniłam sie właśnie do szpitala zeby umówić sie na to HSG i nie uwierzycie - dostałam termina na JUTRO! ale sie cieszę!
Pani doktor powiedziała mi wczoraj żebym próbowała pytać o termin jutro i ze cuda sie zdarzają, ale raczej bez szans a kolejny możliwy dla mnie termin równo za miesiąc wiec jestem bardzo bardzo zadowolona
Teraz pozostaje juz tylko sikać w majtki ze strachu przed badaniem heheWojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka trzymam kciuki oby badanie niebylo bolesne i daj znac jak bedziesz po bo mnie tez to czeka i tez strasznie sie boje. Olcia nie smutkaj jeszcze nie ma wiec nadzieja jest a moze nie bedzie
4 cykl z CLO
2 IUI- -
olciaa wrote:Odkładanie ja badanie tez miałam z dnia na dzień za darmo na NFZ. Bolało 2 razy po 30sekund. Przy wkładaniu cewnika (tych wszystkich rurek) i po wprowadzeniu kontrastu. Ból jak miesiączkowy tylko taki o wiele większy ( przynajmniej w moim przypadku) podejrzewam ze bóle porodowe o wiele są większe, wiec nie ma sie czego bać. Do przeżycia:) dla pocieszenia dodam, ze jakbym musiała to 2raz tez bym wykonało to badanie. Pózniej wstałam i funkcjonowałem normalnie. Popołudniu trochę krwi ze mnie wypłynęło.
-
Hej dziewczyny, ja juz w domku Nadal życzę każdej z Was której zbliża się @, żeby nie przyszło :* Mam nadzieje ze przekazscie dobre wieści :*
Kuchcinka wierze ze się uda!!! ❤
@ mi się juz skończyło, z temperatury 36.2 skoczylo na 36.5 :o Czy to normalne?Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Właśnie wróciłam do domu i zobaczyłam że na bieliźnie mam coś brązowe a to znaczy ze chyba mi się @ zbliża pewnie niedługo się rozkreci, tylko dziwne ze brzuch nie boli. W sumie każda @ moze byc inna
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja też czułam takie ćmienie w macicy, pojawiało się i znikało, nie było to jednostajne. Do tej pory czasami lekko mnie coś "naciąga" ale nic dziwnego, macica rośnie, narządy się przesuwają Niepokoić powinny silne bóle połączone ze skurczami.Najbliższa wizyta 15.03
-
Nana mm ożliwe bo mój wiek jest w nicku;)) i też staramy się od lipca tego roku:)) przykro mi że lekarz stwierdził taka diagnozę ale trzeba próbować dalej i się nie poddawać Trzymam za Ciebie kciuki:)) a u mnie caly czas utrzymuje się tempka 37 stopni bol podbrzusza zmniejszył się ale cały czas cos t czuje czasem coś zakuje no i pojawił się kremowy śluz czy to dobra oznaka?,Dodam że @ powinna być 18.08 wieć już niedługo a ja się coraz bardziej nakręcam:))Niecierpliwa
-
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:Dzięki wiec nie zmieniam go zostaje przy starym do końca cyklu wierze ze się uda
Kuchcinka super czekamy jutro na wieści no i pięknie ze z takim terminem się wstrzelilas
Nadal czekam, Małpy jeszcze nie ma.Wojcinka lubi tę wiadomość