Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola, ja będę testować w dniu spodziewanej @ czyli 22 listopada. Na razie mam 5dc, więc to się jeszcze może zmienić w zależności od owu.
Poza tym prawdopodobnie nie będę wcale testować, bo @ nadejdzieW poprzednim cyklu widziałam, że tempka spadała, to nie było sensu testować i poczekałam na @. W tym cyklu chyba tak samo zrobię, nie ma sensu się nakręcać
Nie mogę Was nadrobić, jestem jakieś 10-15 tron do tyłu
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Bluebell1984 wrote:A ja mam pytanie do bardziej doświadczonych: jaki miałyście śluz po owulacji w Waszym szczęśliwym cyklu? i czy było go dużo, czy mało?
Wojcinka lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Czerwone wytrawne najlepsze z możliwych
Mój mąż przed chwila chciał sie napić coli, powiedziałam ze jak tknie to gowno to ja wypije winozaczął sie śmiać, odstawił colę i poszedł do pokoju oglądać dalej swój serial
Caroline poprawiłas mi humor -
Kuchcinka wrote:Czerwone wytrawne najlepsze z możliwych
Mój mąż przed chwila chciał sie napić coli, powiedziałam ze jak tknie to gowno to ja wypije winozaczął sie śmiać, odstawił colę i poszedł do pokoju oglądać dalej swój serial
Cóż to za seriale twój mąż ogląda?
-
Oj dziewczyny nie było mnie chyba od wczoraj całe popołudnie aż do teraz czytałam
nie wiem już co pisać miałam ale trzymam kciuki za testujace Kuchcinka bedzie dobrze uda się, myśl pozytywnie
witam Nowe dziewczyny i za Was też trzymam kciuki oby szybko były II kreseczki
co do kawałów : przychodzi maz do domu i pyta się żony co dziś mamy na obiad ?, żona odpowiada: to samo co wczoraj. mąż na to ale my wczoraj nie mieliśmy obiadu, a żona na to : mo przeciez ja gotuje na dwa dni
ja nie wiem czy jestem po owulacji czy przed, nie mierze temp nic.Niby owu powinna być w piątek ale nie wiem czy po laparo nic mi się nie przesunela co prawda meza wykorzystuje hi hi oj ciężko było Was nadrobić ale udało się
brawo ja
Martynka1234 lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Zuza33 wrote:Cóż to za seriale twój mąż ogląda
?
A tak serio to breaking bad go tak wkręciłoZuza33 lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:M jak miłość
A tak serio to breaking bad go tak wkręciło
Serio nie serio ale ja muszę być cicho bo mój ogląda wszystkie serię Katastrof w Przestworzach a później Singielkę
Chyba mu kupie na urodziny takie góralskie kapcie bo akurat one ze starością mi się kojarząInk@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hahahaha padłam
Przychodzi facet do seksuologa i mówi, że podczas stosunku jego żonie zginają się palce u stóp i nie wie czym jest to spowodowane. Seksuolog po dłuższym namyśle: - A zdejmuje pan żonie rajstopy?Ink@, stella_88, Wojcinka, Bluebell1984, Tusia_87, Martynka1234, Natka2 lubią tę wiadomość
-
caroline29 wrote:Dziewczyny jak to jest zbta grupa krwi jesli ja mam rh- a mój mąż rh+ ? Moze być jakiś konflikt i miec wpływ na fasolkę?
Konflikt serologiczny dotyczy kobiet z grupą krwi Rh-, których dziecko dziedziczy grupę krwi Rh+ po ojcu. W przypadku takich mam regularnie sprawdza się poziom przeciwciał. Dzięki badaniu krwi można stwierdzić czy matka wytwarza przeciwciała, które skierowane przeciwko krwinkom płodu, mogą zagrozić prawidłowemu rozwojowi. Jeśli przeciwciała są obecne, wówczas może dojść do tzw. serokonwersji. Badanie wykonuje się mniej więcej od połowy ciąży i powtarza co trzy, cztery tygodnie, aż do porodu.olciaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Dziewczyny jak to jest zbta grupa krwi jesli ja mam rh- a mój mąż rh+ ? Moze być jakiś konflikt i miec wpływ na fasolkę?
To jest tzw konflikt serologiczny, najczęściej uaktywnia się przy drugiej ciąży.. mogą być problemy z zajściem w ciąże,ale nie muszą.. moi rodzice mieli konflikt, jestem drugim dzieckiem, przy pierwszym mama nie miała problemów
Zuza fajnie to opisałaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 21:15