Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zuza33 wrote:Serio nie serio ale ja muszę być cicho bo mój ogląda wszystkie serię Katastrof w Przestworzach a później Singielkę
Chyba mu kupie na urodziny takie góralskie kapcie bo akurat one ze starością mi się kojarzątylko co chwile wołam męża zeby przyszedł bo cos zajebistego chce mu pokazać
uwielbiam ten dokument!
Ink@, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
Ink@ wrote:Ja oglądam Walking daeath, a potem mi się zombiaki śnią hah
ja śpię normalnie za to mąż ZAWSZE potem gada przez sen o zombie Haha zdarzyło mi sie w nocy płakać ze śmiechu jak on miał sny na jawie i widział jak zombie chodzą nam po pokoju albo krzyczał do anszego kota Kacpra zeby gdzieś nie szedł bo tam go zombie zjedzą Hahaha mistrz!!!
Szkoda tylko ze ostatnie sezony sie tak popsuły -
nick nieaktualnyDzwoni klient do sklepu mięsnego i pyta:
- Czy ma pan kurze nóżki?
- Mam
- Czy ma pan skrzydełka?
- Także mam.
- A ma pan świński ryj?
- Tak
- No to musi pan naprawdę śmiesznie wyglądać.
stella_88, Wojcinka, Martynka1234, isi_87 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Kochana Haha to u nas mąż siedzieć. Pokoju ogląda breaking bad a ja właśnie od kilku miesięcy katuje katastrofę w przestworzach
tylko co chwile wołam męża zeby przyszedł bo cos zajebistego chce mu pokazać
uwielbiam ten dokument!
Kuchcinka on wszystkie odcinki zna na pamięć
A najlepsze jest to, że jak ktoś z rodziny leci samolotem to on mówi gdzie głowę trzymać, w razie wybuchu gdzie uciekać itp. Itd.
Na ferie mamy lecieć do siostry i on twierdzi że najpierw by musiał się zdrowo nagrzmocić, żeby do samolotu wsiąść chyba że wezmą go do kabiny pilotówInk@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Walking dead tez oglądamy
ja śpię normalnie za to mąż ZAWSZE potem gada przez sen o zombie Haha zdarzyło mi sie w nocy płakać ze śmiechu jak on miał sny na jawie i widział jak zombie chodzą nam po pokoju albo krzyczał do anszego kota Kacpra zeby gdzieś nie szedł bo tam go zombie zjedzą Hahaha mistrz!!!
Szkoda tylko ze ostatnie sezony sie tak popsuły
Padłamco ten Kacper sobie myśli w takiej sutuacji hehe
A co do serialu.. 1 odc najnowszego sezonu do nerwicy mnie prawie doprowadził, wulgaryzmów mi zabrakło takie emocje..Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caroline29 wrote:Dziewczyny jak to jest zbta grupa krwi jesli ja mam rh- a mój mąż rh+ ? Moze być jakiś konflikt i miec wpływ na fasolkę?
Nie znam dokładnie szczegółów czy juz podczas ciazy się dostaje jakies przeciwciała, ale ogólnie nie masz sie czym martwić na zapas
Moi rodzice mieli konflikt, mój pierwszy brat urodził sie z grupa rh- czyli taka jak ma mama wiec konfliktu nie było, moj drugi brat i ja mamy rh+ ale dostała przeciwciała po pierwszej ciazy i wszystko jest git nie było żadnych awarii -
Zuza33 wrote:Kuchcinka on wszystkie odcinki zna na pamięć
A najlepsze jest to, że jak ktoś z rodziny leci samolotem to on mówi gdzie głowę trzymać, w razie wybuchu gdzie uciekać itp. Itd.
Na ferie mamy lecieć do siostry i on twierdzi że najpierw by musiał się zdrowo nagrzmocić, żeby do samolotu wsiąść chyba że wezmą go do kabiny pilotówbędę zupełnie inaczej teraz na wszystko patrzyła, pełna uwaga podczas instrukcji bezpieczeństwa, zaplanowanie drogi ewakuacji itd
cant wait!
Ink@, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Przed owulacja był pęcherzyk dominujący a już po owulacji jest dużo pęcherzyków większych i ciałko żółte głupie co? Hihi
Testosteron sam w sobie podobno nie przeszkadza w zajsciu w ciążę. Jednak warto wykonać szerszy zakres badań aby wiedzieć skąd on taki się bierze
Trzymam kciuki niech ta zołza nie przychodzi juz
Acha a żeby obniżyć testosteron i wyrównać hormony faaceutka poleciła mi właśnie symfolic który reguluje hormony i do tego lykam inozytol.
Zobaczymy za miesiąc powtórzę badanie testosteronu z ciekawości
Bluebell z bąkami u nas tak samo mowie slyszales? Ale Nelly wali bąki ( Nelly to nasza labradorka)
A co do śluzu to fakt ja w poprzednim cyklu miałam go tyle ze byłam na 99% pewna że zaciazylam bo tak samo miałam w poprzednich ciążach. Jak widać nie można sluzem się sugerować u mnie najwidoczniej to efekt siemia lnianego
Dziekuje zaz info
Na prawde dziwna sytuacja z twoimi pecherzykami, ale najwazniejsze ze owulacja jest!, sprawdze jesli w tym cyklu testosteron tez bedzie wysoki bede kazala mu dac na te hormony co wymienilas :* dziekuje jeszcze raz Tusia aaa... I oczywscie 3ymam kciuki, zagladaj do nas do listopadowek
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Hehe ja tez juz mówiłam mojemu mężowi jak ma siedząc, gdzie i w ogóle w samolocie Haha ale ja np juz nie moge sie doczekać lotu samolotem po obejrzeniu tylu odcinków!
będę zupełnie inaczej teraz na wszystko patrzyła, pełna uwaga podczas instrukcji bezpieczeństwa, zaplanowanie drogi ewakuacji itd
cant wait!
Szalonajuż sobie wyobrażam jak tam latasz po samolocie i ustawke robisz co gdzie i jak
-
nick nieaktualny
-
Ink@ wrote:I ja z moim lubimy seriale.. mamy kilka ulubionych, które oglądamy - szczerze to ostatnio łatwiej znaleźć dobry serial niż film
Ink@ lubi tę wiadomość
-
anq05 wrote:Caroline super ze wszystko ok
Kuchcinka ja miałam suszę totalna a ciąża jestnie wiem czym to idzie. Śluzem sie chyba nie ma co sugerować
-
Ink@ wrote:No z tym śluzem to różnie bywa.. we wrześniu miałam tak dziwny cykl od x lat, że naprawde myślałam że będzie fasolka.. do tego 2 dni spóźniona @.. teścik zrobiłam bo już pod urojoną podchodziło
i dupaa.. a na serio był inny niż kiedy kolwiek..
a potem morze łez i to był ostatni raz kiedy wmawiałam sobie na 100% jakiekolwiek objawy, nadzieje mam zawsze,ale juz nigdy nie będę sie nakręcała dopóki nie zobaczę dwóch kresek na teście
Ink@ lubi tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:To tak jak ja w październiku
ale człowiek i dłużej się stara ttm albo bardziej wyszukuje każdego sygnału który mógłby wskazywać na ciaze albo uczy się pokory i czeka na @ albo jej brak i dopiero na spokojnie robi test
Milej nocy laskija uciekam do mezusia
) ze to zdecydowanie za wcześnie i ze z sikańcem powinna czekać do terminu @, a najwcześniej w 11dpo może ewentualnie iść na betę. Na to usłyszałam ze ona i tak jest pewna ze sie nie udało wiec nie ma znaczenia czy zobaczy negatywny test w 8dpo czy w 15 dpo -.- i weź tu z takiej cos tłumacz...
-
Hahaha Kuchcinka rozsądek niestety niektórych zabija
My tez lubimy seriale oglądać, breaking bed wręcz polknelismyi house of cards tez nam sie bardzo podobał, czekamy następny sezon.
Troche mamy przerwę z testowaniem i ciążami ostatnio... ale mysle ze jak sie zacznie to bedzie szał, lawina dwóch kresekWojcinka lubi tę wiadomość
Aniołek 29.12.16