Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi właśnie schaboszczaki dochodzą
ziemniaczki juz gotowe, mąż dzisiaj w pracy wiec wszystko dla mnie hihi
Viola999 lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:A mi właśnie schaboszczaki dochodzą
ziemniaczki juz gotowe, mąż dzisiaj w pracy wiec wszystko dla mnie hihi
Kuchcinka u mnie to samo, więc to tak jakbyśmy razem ten obiad jadłyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 15:15
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zuza33 wrote:Kuchcinka u mnie to samo, więc to tak jakbyśmy razem ten obiad jadły
Juz zjedzone -
dziewczyny od razu przepraszam ale nie ma szans na całkowite nadrobienie Was!! pędzicie jak wiatr ze stronami!
przyszły mi dziś testy owulacyjne, kiedy je stosować? zaraz po okresie? czy to ma w ogóle sens zaraz po @? no ale z drugiej strony moja siostra powstała jak mama miała końcówkę okresu..... więc???
ah i dodam że @ jeszcze nie nadeszła (ale spokojnie - lada dzień nadejdzie wredota!) -
Kuchcinka wrote:Kochana nie poddajemy sie włączymy dalej bo wyjścia nie mamy
załamanie sie nie da nam dziecka! Trzeba obrać cel i do niego dążyć. Jak cos staje na drodze to trzeba to wyeliminować. Ja w ciagu 13cs mam za sobą jedno poronienie i wiesz co? Ciszę sie ze to sie stało bo gdybym nie poroniła pewnie nie poslalabym męża na badania tak szybko i kto wie moze dopiero teraz dowiedziałaby sie ze to z nim jest problem. Nic nie dzieje sie bez przyczyny serio!
Co do szwagierki to moja bratowa tez rodzi za miesiąc. Zaczynałyśmy w ciaze dokładnie w tym samym czasie - ona 5 dni przede mną. Ja poroniłam ona zaraz rodzi. I mowię to z czystym sumieniem - w ogóle mnie jej brzuszek nie boli. Nie mam i nie miałam ani przez chwile zawiści. Czy zazzdroszcze? No pewnie ale to jest normalne. Nie moge sie doczekać aż urodzi i poznam swoją Bratanice
Głowa do góry, jesteśmy tu razem, jednym sie udaje od razu innym po 2 latachtrzeba wierzyć ze maleństwo zaraz sie pojawi i ze to jest bardziej niż pewnie, jedyna niewiadoma jest kiedy to dziecko sie pojawi
Nie czuj sie głupio ze starasz sie "dopiero" 6 miesięcy a my rok, bo wiadomo ze przezywasz to tak samo a moze i jeszcze na tym etapie bardziej niż my
Wierze, ze w koncu sie da, w koncu kiedys musi! Lekarka powiedziala, zebysmy z mezem dali sobie czas do konca roku. Jesli sie nie uda to wtedy zaczniemy dzialac...
fakt faktem do tej pory meza nie przebadalam.Nie wiem nawet w jakim kierunku...?Do jakiego lekarza?jakie badania?
Nie zazdroszcze Ci przezyc...nie wiem jak znioslabym poronienie...ale mowia "nigdy nie mow nigdy". Wszystko moze sie zdarzyc, w koncu co nas nie zabija to nas wzmacnia! -
Natka2 wrote:Spojrz na moj albo Kate wykres kochana Violu
ale to nie jest wyznacznik
Kate no nie wiem czy lepiej haha nie przejmuj sie ta szyjka, to normalne, ze sie skraca, musi przeciez, a Ty juz blizej jak dalejmoj maly jak sie urodzil to mial taka obrecz na glowce i wygladal jak kosmita haha ale raz dwa zeszlo i nie mialam sie z czego smiac
no balam sie troche, ze nie dotrwam do terminu, a tu nawet po terminie a na porod jeszcze sie nie zapowiadalo haha
gdzie te wasze wykresy, ze ich nie widze? -
Forumkowiczka wrote:Macie jakiś wiesiołek, który polecacie?
kilka postów temu wrzuciłam lini to strony z której zamówiłam mace i jestem baaardzo zadowolona.
Zeby zobaczyć wykres trzeba kliknąć na nick użytkownika którego chce sie podejrzeć i tam jest czy prowadzi wykres jest TAK to trzeba na to kliknąć i przekierowuje do wykresu -
Natka2 wrote:Nooo wlasnie sie obudzilam haha znaczy maz mnie obudzil, kochanie! Jedziemy zobaczyc te 4mm szczescia! Haha
No ubralam kurtke, wzielam wode i jazda zaraznajpierw po syna, potem do Edynburga
-
Natka2 wrote:Halo! Ja tu jestem haha jestem spokojna ogolnie, jak dostane zdjecie to od razu wam wstawiam
Jak wstawiacie ze odrazu tu na stronce sie pokazuje?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
zuzu wrote:Boli mnie jak na @,a test negAtywny...
@spóźnia sie juz 2 dni