Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:05
-
nick nieaktualnyZuza pisałaś, że dewoty zaglądały Wam do wózka, to zobaczysz co będzie się działo jak urodzisz trzecie (tak duża różnica wieku)
Pamiętam jak to było u mnie w rodzinie. Rodzice zaliczyli wpadkę i mój brat urodził się, gdy miałam 19 lat. To dopiero była sensacjaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 13:31
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Grunt to odpowiednia edukacja seksualna
nie bije tu do Ciebie Zuza tylko mowię ogólnie
Na zachodzę nastolatki doskonale wiedza jak sie zabezpieczać, a w Polsce to nadal temat tabu bo przecież seks jest fuj i z dziećmi/nastolatkami nie wolno o tym rozmawiaćniektóre mądre głowy myślą ze powiedzą dziecku "nie wolno" i to starczy a potem niespodzianka córka wraca z brzuchem do domu w wieku 14 lat
-
Martka10 wrote:Przerażająca jest też koncepcja zakazania sprzedaży środków antykoncepcyjnych.
w Hiszpanii kupowałam tabletki anty jasminelle bez recepty...
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:26
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:26
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Tusia_87 wrote:Dzieci z zespołem downa są cudowne.
Pomimo tego że jest to straszna choroba dzieci te są bardzo inteligentne i w przeciwieństwie do wielu ludzi dają więcej miłości niż ktokolwiek by się spodziewał. Kto nie miał styczności z takimi dziećmi nie zrozumie tego nigdy
Ja rozumiem bo znam chłopaka można by powiedzieć mężczyznę ma ponad 40 lat już i jest wspaniałym człowiekiem.
Dziewczyny zwiększam ilość wiesiołka z 2 tabletek dziennie na 6!
Dziewczyny z listopadówek napisały że dzienne zapotrzebowanie to 3000mg a ja w jednej tabletce mam 510mg tak więc dziś już dawka większa poszła
Tusia czytam Ci w myślach
Ja jako że cykle mamy podobne sugeruję się Tym co bierzesz bardzo i od wczoraj zwiększyłam wiesiołka do 6
Apropo Downiaków potwierdzam
Mam w domu i to jest najlepsza choroba jaka mogła spotkać moje dziecko
Wczoraj na nią krzyczę a ona do mnie..
Przestań drzeć tą gębę zobacz na męża ładny, miły, skromny haha
Wszystkie teksty z ukrytej prawdy i trudnych sprawNatka2, Wojcinka, Viola999 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Grunt to odpowiednia edukacja seksualna
nie bije tu do Ciebie Zuza tylko mowię ogólnie
Na zachodzę nastolatki doskonale wiedza jak sie zabezpieczać, a w Polsce to nadal temat tabu bo przecież seks jest fuj i z dziećmi/nastolatkami nie wolno o tym rozmawiaćniektóre mądre głowy myślą ze powiedzą dziecku "nie wolno" i to starczy a potem niespodzianka córka wraca z brzuchem do domu w wieku 14 lat
Nie obrazilabym się nawet jakbyś do mnie biła
Gdzie Ty byłaś 17 lat temu jak ja czytałam Bravo i nic nie pisali że można zajść w ciążę siedząc chłopakowi na kolanachViola999, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Martka10, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Hahaha przypomniało mi sie jak w gimnazjum katechetka wezwała do szkoły moja mamę bo zobaczyła jak siedzę na przerwie koledze na kolanach
zwyzywała mnie od ladacznic
wtedy miałam na sobie jeansy ale mojej mamie powiedziała ze siedziałam w miniówce i zeby sie nie zdziwiła jak w końcu z brzuchem wrócę do domu
moja mama na szczęście kazała jej spierdalac , powiedziała ze w mojej szafie nie ma ani jednej spódniczki i zeby sie leczyła Hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 13:52
-
.