Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zuza33 wrote:Kuchcinka kurwa tu nie ma co zazdrościć. On nie wiedział co To jest chyba. Ja już sama nie wiem co on wtedy myślał
wiem ze było Wam mega cieżko, ale myśle ze jego pierwsza reakcja była najlepsza z możliwych. Jakby wtedy wpadł w panikę, histerie lub ucieczkę to myśle ze byłabyś jeszcze bardziej niezadowolona
-
nick nieaktualny
-
stella_88 wrote:Zuza jeśli mogę jeszcze spytać to czy w trakcie ciąży nie było ZADNYCH podejrzeń ze coś jest nie tak? Bo sama pamietam ze na usg sprawdzali czy mały ma kość nosowa i coś tam z udowa kością i przepływy w pepowinie (?) I serduszko też...
Stella teraz bardziej podchodzą do mierzenia. Jeśli w USG kość udowa i nosowa są krótkie to jest wtedy podejrzenie.
Ja byłam w ciąży 16 lat temu więc to już dawno.
Ogólnie nie podejrzewali, że kobieta 18 letnia może urodzić dziecko z Zespołem Downa.
Szczęście mamy takie, że ona ma Zespół występujący raz na sto tysięcy urodzeń przypadkowy.
Chcieli nas badać genetycznie kto jej to przeniósł, ale ja nie chciałam bo znam mój charakter. Jak jest dobrze to dobrze ale jak źle to pewnie nie raz bym mężowi wykrzyczala że przez niego. A tak nic mu nie powiem bo nie wiem -
Dziewczyny mam dziś o 18:40 wizytę o ginekologa i strasznie się denerwuję. Chcę sprawdzić czy wszystko jest OK. Teoretycznie dziś lub jutro wypada mi dzień owulacji. Myślicie, że na podstawie USG będzie mogła coś stwierdzić na ten temat? Boję się, de mi powie : "Pani nigdy nie będzie mogła mieć dzieci "
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
myszeczka89 wrote:Dziewczyny mam dziś o 18:40 wizytę o ginekologa i strasznie się denerwuję. Chcę sprawdzić czy wszystko jest OK. Teoretycznie dziś lub jutro wypada mi dzień owulacji. Myślicie, że na podstawie USG będzie mogła coś stwierdzić na ten temat? Boję się, de mi powie : "Pani nigdy nie będzie mogła mieć dzieci "
Powie Ci czy miałaś owu czy będziesz miała.
Nie martw się na zapas będzie dobrze. Lepiej idź z takim nastawieniem
Jak już wcześniej wspomniałam wszystko idzie wyleczyć jak coś -
nick nieaktualny
-
stella_88 wrote:Nie wiedziałam że masz taką dużą core;-) mam nadzieję Zuza że się nie gniewasz za moje pytania. Nie chciałam być wscibska.
Stella Kochana przestań nie gniewam się
Napisałam bo mnie pytałyście.
My ją od małego traktujemy jak zdrowe dziecko więc mi nie przykro wcale.
Syna mam jeszcze starszego o rok -
Natka2 wrote:I slusznie, mojego meza ciotka z wujkiem sa bezplodni i powiedzieli lekarzowi, ze ma powiedziec tylko czy ktores z nich jest bezplodne ale zeby nie mowic ktore. I dzieki temu nie zarzucaja nic sobie, bo nie wiedza
Natka mój niewyparzony jęzor nie raz mnie zgubiłNatka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka2 wrote:To juz dorosle osobniki! Haha ja sobie ostatnio zdalam sprawe z tego, ze jak bede miala 36 lat to moj syn bedzie juz dorosly i prawie bedzie mial swoje haha takE bede bardzo mloda babcia, a to przytlaczajace haha
U nas miesiąc temu dziewczyna w moim wieku babcią została
Dlatego mój syn ma zakaz wyjścia z domu dopóki ja nie powiem, że jestem gotowa na wnukiMartka10, Wojcinka, Natka2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja zawsze chciałam byc młoda mama, ale nie było mi to dane
nie mowię ze mając 26lat jestem stara Haha ale w tym wieku myślałam ze będę miała juz drugie przynajmniej w drodze jak nie juz na świecie
-
nick nieaktualny