Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:08
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:4 lata? Juz teraz brakuje im 7 mln na wypłaty ja grudzień
Jak tak dalej pójdzie to te oszołomy pisiury doprowadza Polskę do bankructwa i dołączymy do Grecji. Ah wkurwia mnie ten temat nie chce nawet o tym myślec i starch sie bać co bedzie z Polska za 3 lata... -
Martynka1234 wrote:hahah musze to mezowi powiedziec bo ostatnio krucho z kasa to zebysmy sobie lepiej radzili to moze pomysl nie jest zly
nie no mnie myslenie niektorych ludzi dobija. Doslownie mam wrazenie, ze zyjemy na tej samej planecie, ale niektorzy dla mnie sa jak z Marsa. Powiem wam szczerze odnosnie tych pieniedzy 500+. Watpie, aby jakakolwiek NORMALNA kobieta robila dzieci dla kasy. ALE to nie zmienia faktu, ze napewno wiele kobiet przyspieszy dzieki temu swoje starania. Podejrzewam, ze te pieniadze nie beda wiecznie i skoncza sie za 4 lata. Jesli jest mozliwosc z nich skorzytsania to nie rozumiem o co ludzie maja pretensje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 16:55
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
-
nick nieaktualny
-
.
-
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Jak dają to bierz jak biorą to uciekaj
jak nie chce sie pieniędzy dla siebie i swojego dziecka to lepiej i tak wziąć to 500+ i przekazać na cele charytatywne
Ja z mężem pare dni temu rozmawiałam i zapytałam sie czy bedzie chciał po pierwszym dziecku czekać na drugie czy zalewać formę od razu, powiedziałam ze ja uwazam ze powinnismy wtedy sie nie zabezpieczać i liczyć na wpadkę a jak znowu nie "wpadniemy" to po roku od urodzenia zaczniemy sie "starać" o drugie. Zgodził sie ze mną wiec liczę sie z tym ze dziecko moze mec zaledwie 3 miesiące a ja będę juz w kolejnej ciazy, ale wole tak niż pozniej znowu latami starac sie o drugie.
Natka2, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Halo! Ja tu jestem haha jestem spokojna ogolnie, jak dostane zdjecie to od razu wam wstawiam
Natka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny