Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Forumkowiczka wrote:Witajcie
Właśnie szykuje sie do pracy...o jak mi sie nie chce! a wy jakie plany na dzisiaj?
Mam okropny humor dzisiaj...zastanawiam sie nad sensem dalszych starań...czy rzeczywiscie dalej w to brnąc?
Mój mąż nie wykazuje jakiegoś szczególnego zainteresowania. Jak ma przypływ uczuć to oczywiście tak, on sie juz doczekać nie może kiedy sie uda, kiedy bedziemy mieli dziecko, kiedy będę miała brzuszek, a jak ma taki dzień jak wczoraj....szkoda słów. Czasami mam wrażenie ze on ma ochotę kochać sie tylko wtedy kiedy ma nadmiar materiały w majtkach. Wczoraj czułam sie zignorowana...Ba on nawet sie do mnie wczoraj nie przytulił. Gdyby nie to ze sprowokowałam sytuacje bo miałam ochotę to nawet by mnie nie pocałował. Wiec poszłam spać...nad ranem zastanawiałam sie nad sensem starań o dziecko... może to myśl zeby je odłożyć na jakiś czas ☹️
Jak czytam to co napisałaś to jak bym mojego męża widziała.
Nie wiem ile Ty jesteś już ze swoim mężem, ale powiem Ci na moim przykładzie.
Mój nigdy nie był wylewny i też trudno jest go zrozumieć niekiedy.
My znamy się już 18lat i zrozumiałam, że z nim trzeba inaczej rozmawiać.
Po tylu latach wiem, że o wszystko muszę zapytać wprost bo inaczej będę musiała się długo domyślać.
Z dzieckiem i z innymi sprawami jest tak samo.
On chce czegoś ale nie potrafi tak jak ja gadać o tym godzinami. Nieraz wieczorem coś go gryzie to ja muszę zacząć rozmawiać bo inaczej się nie odblokuję.
Trzeba szczerze rozmawiać i to jest chyba jedyne wyjście. Życzę Ci powodzenia -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny oglądam właśnie program w którym usłyszałam, żeby nasz organizm normalnie funkcjonował (chodzi też o śluz płodny) musimy pić 8 szkl. dziennie!!!
Przyznam szczerze, że ja nie wiem czy połowę z tego piję
Nie mówili nic, że można to zastąpić czerwonym winem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:Hej kochane u mnie spadek tempki... Zatem z cala swiadomoscia ja zapisuje sie na grudzienStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
Bluebell1984 wrote:Caroline, dzisiaj tak. Nie znalazłam żadnych informacji co do innych badań na tym etapie. Jak przyjdzie małpa (oby nie), to zrobię resztę
A Ty już widzę w 7 tygodniu? Wow! Ale ten czas leciJak się czujesz? Jakie masz objawy na tym etapie?
3mam mocno kciuki za ciebie... !Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:58
stella_88, Zuza33, Natka2, Martka10, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A Ty Viola kochanie...
spadek na tym etapie NIC nie oznacza! Spadki sa straszne dopiero w terminie @ wiec wyluzuj słońce
nie takie wykresy widziałam zakończone ciąża
uszy do góry ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:58