Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:54
zuzu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:54
MyE, Natka2, olciaa, Ink@, zuzu, Zuza33, Bluebell1984, Mila123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Dobra dziewczyny muszę Wam sie do czegoś przyznać i z góry proszę wybaczcie mi hipokryzje oraz darujcie sobie mówienie ze moze to za wcześnie bo doskonale wiemy ze nie.
Po dzisiejszym śnie pobiegłam o 7 rano na betę , no niestety juz nie dałam rady dłużej czekać. Wyszłam z założenia ze jeżeli cos sie dzieje to cokolwiek bedzie juz widać i wtedy mogłabym powtórzyć badanie w pon zeby zobaczyć czy jest przyrost.
Dostałam właśnie wyniki - beta HCG : 1
Nie udało sie... Trudno.
Powiem szczerze, NIC nie czuje, kompletnie NIC. Zobaczyłam ten wynik i nie poczułam absolutnie nic.
Kuchcinka a jak robisz betę to ile masz - tak normalnie wg laboratorium? Ja na przykład w miesiącach kiedy kompletnie nic się nie dzieje to mam wówczas betę <0,1. A jeśli miałam miesiące udane to zawsze ruszyło powyżej 0,1 np. w sierpniu zaczynałam od 0,24 i rosło. Tak to wygląda u mnie. Może też tak masz?według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Kuchcinka wrote:Kochanie dziękuje ale 11dpo to juz cos musiałoby byc... cokolwiek chociaż beta 10 a nie 1. Jeden to znaczy brak ciazy nie mam złudzeń. Odstawiam dzisiaj dupka i czekam na @. Teraz muszę sie zastanowić czy próbować w kolejnym cyklu znowu IUI i muszę powiedzieć o tym mężowi
boje sie ze on sie zniechęci, zapewniał mnie ze jak sie nie uda to nic sie nie stanie i będziemy próbować dalej, ale i tak wiem ze źle to przyjmie... kurwa co idzie nie tak?
Zarodek zagnieżdża się między 6 a 12 d.p.o. Niekoniecznie w 10/11 d.p.o musi coś pokazać. Zagnieżdżenie w 6 to ekspres którego nie każda z nas doświadcza. Spróbuj jeszcze r sprawdzić po 14 d.p.o.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:55
-
stella_88 wrote:Olcia koniecznie do giną. Najwyżej weź urlop na żądanie.
Zadzwoniłam do szefowej nakreśliłam jej sprawę i zacznę prace w poniedziałek dopiero po wizycie u gina.
U mnie nie ma czegoś takiego jak urlop na żądanie...co najwyżej L4 z dnia na dzień i to w ekstremalnych przypadkach.
Może to głupie ale prawie się rozpłakałamWojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:Tylko mnie martwi to że cykl mój trwał 11 dni!!!
Z pięknym wzrostem temperatury i spadkiem:(. Jestem przerażona
Nie jest to normalne.
Marsz do ginekologa! U mnie było identycznie. Usg dowcipne pokazało torbiel 6cm. Byłam zdziwiona, bo nic mnie nie bolało a torbielka ponoć bardzo duża.
Za to dowiedziałam się ciekawostki od mojej gin. Kazała mi zrobić test ciążowy przed przyjęciem leków na wchłonięcie, ponieważ torbiele najczęściej pojawiają się właśnie w początkowej ciąży. -
nick nieaktualny
-
olciaa wrote:Zadzwoniłam do szefowej nakreśliłam jej sprawę i zacznę prace w poniedziałek dopiero po wizycie u gina.
U mnie nie ma czegoś takiego jak urlop na żądanie...co najwyżej L4 z dnia na dzień i to w ekstremalnych przypadkach.
Może to głupie ale prawie się rozpłakałam