Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki :*
Chciałam Wam napisać że jest mi smutno bo nikt tutaj o mnie nie pamieta
Kuchcinka jesteś pewna, że wszystko już stracone?
Olciaa powinnaś koniecznie pójść do lekarza :* Ja kiedys miałam tak, że miałam opóźniony bardzo skąpy okres a później po 14 dniach znowu jedna lekarka nastraszyła mnie, że poroniłam więc poszłam do innego lekarza kazał mi tydz brać dupka i wszystko wróciło do normy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:55
-
nick nieaktualny
-
.
-
Kuchcinka wrote:Powiedziałam mężowi o becie i sie popłakałam. Leżeliśmy przytuleni do siebie kilka dlugich minut aż w końcu zapytał czy go nie zostawię
popłakałam sie jeszcże bardziej. Powiedziałam ze nigdy go nie zostawię i ze chce drugiego kota
zaczął sie śmiać
Potem rozmowa co dalej... zapytałam czy chce jeszcze raz podejść do IUI to zapytał ze a jaka jest alternatywa do IUI, to powiedziałam ze następne jest juz in vitro i nie ma nic pomiędzy. Zapytał ile kosztuje in vitro... szybko zakończyłam ten temat bo ja nie jestem jeszcze gotowa na taki krok, dla mnie invitro to ost deska ratunku. Powiedziałam ze spróbujemy jeszcze 2-3 razy IUI i dopiero wtedy będziemy rozmawiać o invitro. Zjebalam go tez ze zaniedbuje branie leków i ze ja nie będę go pilnowała bo to jemu ma zależeć. Przeprosił i powiedział ze myślał ze sie teraz uda dlatego troche dopuścił, ale juz nigdy tak nie zrobi.
Potem powiedziałam ze chyba spróbuje jednak w tym cyklu stymulować cykl z CLO zeby było wiecej pęcherzyków niż tylko jeden, ale wtedy jest ryzyko ciazy mnogiej, on na to ochoczo powiedział ze mogą byc nawet trojaki
No wiec czekamy na @ i zaczynamy zabawę od nowa.
Kuchcinko Ty jak i Twój mąż jesteście wspaniałymi ludźmi, musi Wam się udać.
Kocham Was -
stella_88 wrote:NANA rzeczywiscie 12!!! A jak sie czujesz?
Ale pocieszam sie tym, że tak musi być i dla Bąbelka wszystko
We wtorek mam wizytę
-
.
olciaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny