Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny Monia mi odpisała
Jest w domu, po tygodniowym pobycie w szpitalu ją wypisali bo nie maja kasy. Musi leżeć bo ciąża jest zagrożona
Krwiak się nie zmniejsza niestety
Do tego dopadły ją zatoki
Obiecała że się odezwie do nas na forum
Monia1028 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:56
stella_88, zuzu, Mila123 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:27
nana266 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Dziewczyny zwyzywajcie mnie śmiało od idiotek, ale znalazłam właśnie wypowiedz dziewczyny, która zrobiła betę w 11dpo i wyszła jej równo 1 (tak jak mnie) a w 14dpo miała juz 36. Nie, nie robię sobie nagle nadziei ze na pewno sie uda, ale myśle ze powtórzę betę we wtorek jeśli @ mie przyjdzie. Cuda sie zdarzają prawda?
Tak, Tak, Tak
Cuda się zdarzają jak najbardziej
Ja nadal trzymam kciuki -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:56
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Dziewczyny zwyzywajcie mnie śmiało od idiotek, ale znalazłam właśnie wypowiedz dziewczyny, która zrobiła betę w 11dpo i wyszła jej równo 1 (tak jak mnie) a w 14dpo miała juz 36. Nie, nie robię sobie nagle nadziei ze na pewno sie uda, ale myśle ze powtórzę betę we wtorek jeśli @ mie przyjdzie. Cuda sie zdarzają prawda?
Oczywista, że się zdarzają!I pewnie, że powtórz betę
Nadzieja zawsze jest! :*
-
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:I niech tak zostanie.. bierz dobrą herbate i odpoczywaj..
ZUZU gdyby nie to ze wybudowałam dom tez bym się zastanawiała czy do niej się nie przeprowadzić...
Ktoś ma listę testujących.. na kogo kolej?
Viola jak ja już się przeprowadze to w gości przyjedziesz i pójdziemy do niej razem -
Natka2 wrote:Norma przy mdlosciach. Kochana ja juz mam kg na plusie haha ale przystopowalam i nie tyje juz haha bylam ostatnio na wizycie i serduszko pieknie bilo, choc nas nastraszyla, ze to blizniaki ale ostatecznie 1
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny