Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:27
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Tusia_87 wrote:Ja tam do pracy się szykuje
Nie narzekam na luz bo jutro dzieci nie ma i czas dla siebie mamy w sumie to już dziś wieczorem wiec pewnie jakaś romantico kolacja będzie kąpiel z piana świecami i wino
Tusia żebyś Ty Kochana nie uzalezniła się od tego winka
Kurde żałuję że nie pije bo skoro na Ciebie tak działa to aż chce się spróbować -
nick nieaktualnyOlcia jako że i tak nie mam nic do roboty to zadzwoniłam już teraz żebyś się tak nie martwiła do wieczora.
Gin oczywiście powiedziałam, że chodzi o moją siostrę i opisałam Twoją sytuację.
Mówi, że bez usg nic nie może powiedzieć. Ale radzi zrobić na wszelki wypadek kolejny test, żeby wykluczyć lub potwierdzić podejrzenia. Jeśli okazałby się pozytywny to ubierać się i jechać na izbę przyjęć.
Mówi też, że jeśli poprzedni "okres" był dziwnie skompy to możliwe, że wcale okresem nie był. Być może cykl wydłużył się a plamienie było oznaką owulacji, stresu etc.
Torbielka równiez jest możliwa, ale tu zaznaczyła żeby niczym się nie przejmować, bo przy dzisiejszych możliwościach nie są one wcale groźne, choć czasem problematyczne.
Możliwiści jest wiele, ale tylko usg pokaże co tak naprawdę się dzieje.anq05, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Natka2 wrote:No sama. Zawsze jak cos do zalatwiania to ja kur*a z dzieciakami musze zostawac. Eh takie zycie.
Czujemy sie dzis dobrze, mdlosci dzis nieznaczne na szczesciekopniaki? A no haha urojone
Natka odpręż się, odpocznij, pełen luz
Natka2 lubi tę wiadomość
-
MyE wrote:Olcia jako że i tak nie mam nic do roboty to zadzwoniłam już teraz żebyś się tak nie martwiła do wieczora.
Gin oczywiście powiedziałam, że chodzi o moją siostrę i opisałam Twoją sytuację.
Mówi, że bez usg nic nie może powiedzieć. Ale radzi zrobić na wszelki wypadek kolejny test, żeby wykluczyć lub potwierdzić podejrzenia. Jeśli okazałby się pozytywny to ubierać się i jechać na izbę przyjęć.
Mówi też, że jeśli poprzedni "okres" był dziwnie skompy to możliwe, że wcale okresem nie był. Być może cykl wydłużył się a plamienie było oznaką owulacji, stresu etc.
Torbielka równiez jest możliwa, ale tu zaznaczyła żeby niczym się nie przejmować, bo przy dzisiejszych możliwościach nie są one wcale groźne, choć czasem problematyczne.
Możliwiści jest wiele, ale tylko usg pokaże co tak naprawdę się dzieje.
Aż pozazdrościć takiego lekarza do którego zawsze zadzwonić możnaInk@ lubi tę wiadomość
-
Natka2 wrote:Narzekasz? Haha ja ciut dluzej
a cxujesz cos? Ja czuje ze bedzie drugi facet i troche mnie to przeraza :d obym sie mylila
i poka brzucha!
Natka2, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZuza moja gin to jest kobieta anioł, ale za te pieniądze jakie bierze to nie ma co się dziwić.
Powiedziałabym nawet, że jest nadgorliwa. Co wizyta to badanie piersi. Ostatnio mi sms wysłała, że mam przyjść cytologię zrobić, bo ostatnią miałam 7 miesięcy temu robioną z dopiskiem, że za darmo bylebym przyszła.O wszystkie pacjentki się tak troszczy.
Wojcinka, Zuza33, olciaa, Ink@ lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:56
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
MyE wrote:Zuza moja gin to jest kobieta anioł, ale za te pieniądze jakie bierze to nie ma co się dziwić.
Powiedziałabym nawet, że jest nadgorliwa. Co wizyta to badanie piersi. Ostatnio mi sms wysłała, że mam przyjść cytologię zrobić, bo ostatnią miałam 7 miesięcy temu robioną z dopiskiem, że za darmo bylebym przyszła.O wszystkie pacjentki się tak troszczy.
Pisz gdzie mieszkasz!!!! Przeprowadzam sięViola999, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Natka2 wrote:Malenstwo ma spokoj
ZUZU gdyby nie to ze wybudowałam dom tez bym się zastanawiała czy do niej się nie przeprowadzić...
Ktoś ma listę testujących.. na kogo kolej?Zuza33 lubi tę wiadomość