Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Masakra! Ja nawet w szpitalu nie leżałam nigdy w życiu. 2 razy trafiłam tylko na izbę przyjęć, ale po paru godzinach byłam w domu.
W Holandii byłam tylko z mężem na kontrolach po wypadku w szpitalu, obawiał się, że może nie zrozumieć terminologii medycznej po angielsku, a ja wychowana na Greys Anatomii...Wojcinka, Lili91 lubią tę wiadomość
-
Ink@ wrote:Ja mam zajebistych sąsiadów.. po 20- kilka lat co drugi dzień słysze z zza ściany jak ona wrzeszczy na niego, a potem się bzykają a ona tak jęczy ocha i acha jakby obok była.. dobrze że śpię w korkach hehe
Ink@, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Ink@ wrote:Ja mam zajebistych sąsiadów.. po 20- kilka lat co drugi dzień słysze z zza ściany jak ona wrzeszczy na niego, a potem się bzykają a ona tak jęczy ocha i acha jakby obok była.. dobrze że śpię w korkach hehe
A Ty może gdzieś koło Violi mieszkaszBluebell1984, Natka2, Martka10, Effy, Ink@, stella_88, Agnieszka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Moich znajomych nakryła kiedyś 10-letnie córka i powiedziała: "o nie! Dlaczego sie wygłupiacie beze mnie?" Hahaha
Nasz syn też nas nakrył jak "siedziałam" na mężu, na szczęście byliśmy przykryci narzuta i udawaliśmy, że się wygłupiamyPo tym zamontowaliśmy zamek do sypialni
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:50
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Ten dzisiaj pierwszy raz;) gdzies w 5-6 tyg zaczal sie bardzo wyostrzony wech, wrecz wszystko mi przeszkadza nawet zapach meza ;( jak ktos szedl i mi chuchnal dymem fajki to myslalam, ze sie udusze. I od 4 dni mam straszne mdlosci. Ci zjem, niedobrze, jesten glodna niedobrze itd. A no i wiecznie zapchany nos, kichanie i smarkanie to glowne objawy po tym jak juz wiedzialam na 100% ze w ciazy jestem
Ooo raaanyyyy
Myszeczka89
Ja będąc na wakacjach u mamy we Włoszech też widziałam numerek pary której odpowiadało że ktoś się na nich patrzył bo ja z innymi polkami w parku 3 ławki dalej jadłyśmy kolację a oni jawie się pykali mama mi opowiadala że kilka dni później robili to samo w tym samym miejscu -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:25
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Możesz wybrać miejscowe znieczulenie ja tak miałam druga CC
Zobaczymy jak to będzie w Holandii inaczej działa służba zdrowia, ale na pewno wspomnę im o tym incydencie, chyba, ze nie będę miała okazji, bo nie będzie 2 ciąży, też się z tym liczę -
nick nieaktualnyNatka2 wrote:No ta ciaza daje sie mocno we znaki
No u nas ona byla na wygnaniu, ale to ona najwiecej na niego wrzeszczala i tak co pare dni i bzykanko. Normalnie jakby musiala byc klotnia, zeby byl
Ja też mam taką parę 2 piętra nade mną....on wychodzi po kłótni a kłócą się przeważnie w nocy a później super para za rączkę po mieście.....ehhh -
nick nieaktualnyDombrusia wrote:Ja też mam taką parę 2 piętra nade mną....on wychodzi po kłótni a kłócą się przeważnie w nocy a później super para za rączkę po mieście.....ehhh
Mam takich sąsiadów, Polaków na dodatek, mieszkaja 5 mieszkan ode mnie (mieszkam w szeregowcu), jak urządzają awantury to slychac ich u nas. Wrzaski, przekleństwa, on ją bije, policja co 2 dzień przyjeżdża do nich, a w ciągu dnia udają szczęśliwe małżeństwo.