Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Stellla zboze tez fajne...
Przepraszaw wszystkie wierzace.. No kuzwa znajdz mirjsce w szpitalu by nikogo nie bylo.. No wrz znajdz 30 min szikalam znalazlam korytarz nad kaplica gdzie organista na organy wchodziZuza33, Natka2, stella_88, Ink@, Martka10, anq05, Wojcinka, Bluebell1984, zuzu lubią tę wiadomość
-
stella_88 wrote:No to ja z łódzkiego
fajny sex był kiedyś w zbożu ale mąż do dziś pamięta że go komary po tyłku pociely
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Viola999 wrote:Stellla zboze tez fajne...
Przepraszaw wszystkie wierzace.. No kuzwa znajdz mirjsce w szpitalu by nikogo nie bylo.. No wrz znajdz 30 min szikalam znalazlam korytarz nad kaplica gdzie organista na organy wchodzi
hahah
Na następny raz....
W kostnicy też by nikt was nie podglądał
Viola999, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:Stellla zboze tez fajne...
Przepraszaw wszystkie wierzace.. No kuzwa znajdz mirjsce w szpitalu by nikogo nie bylo.. No wrz znajdz 30 min szikalam znalazlam korytarz nad kaplica gdzie organista na organy wchodzi:P
Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInk@ wrote:Bożeee.. wzrok?? O koo..rde
Od razu wykonane miałam wszystkie badania, na szczęście trwało to tylko 24 godziny. Już miałam czarne wizje, jak będę wychowywać dziecko nie widząc, nie wyobrażałam sobie tego. Inaczej patrzą na takie rzeczy ludzie, którzy nie widzą od urodzenia a inaczej Ci, którzy nagle tracą wzrok. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny