Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
anq05 wrote:Ja oglądam mam talent
A ja saaaamo południe Polskispod samiućkik Tater
haha o góralach tez rożnie mówią no ale... Niektórzy sami sobie na taka opinie pracują i co zrobić
aaa...ja to taka oszukana góralka bo niby że z gór, ale świętokrzyskich19ina90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateA92 wrote:A z tymi znieczuleniami w kręgosłup to czort jeden wie czy to od nich głowa boli. Mój mąż miał w swoim życiu już 5 operacji na nogę i za każdym razem miał znieczulenie w kręgosłup. Ostatnie 2 operacje miał w Niemczech i wiecie co ? Ostatnia to była na wyciągnięcie drutów z kolana - operowali go ok 12 a po 18 wyszedł juz do domu o kulach ! Tutaj w de jak usłyszeli od nas ze się nie powinno wstawać ani głowy podnosić po takim znieczuleniu to patrzyli się na nas jakbyśmy z choinki się urwali
U mnie po cc (znieczulenie w kręgosłup) wystąpiła reakcja alergiczna i na dobę straciłam wzrok. Na szczęście jak przestały działać leki to wszystko wróciło do normy. Kolejne operacje, likwidujące guzy endometriozy, miałam pod całkowitą narkozą. Fakt po cc przez 6 godz. nie pozwolono mi podnosić głowy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zuza33 wrote:Na to wygląda
Do nas w wakacje jak wczasowicze przyjeżdżają to mój tata mówi "Kurwa znowu wieśniaki z Warszawy przyjechali " hahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 21:29
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Viola999 wrote:Gory kocham maz mnie zabral w tym roku na 3 dni i cale na szlakach z butelka wina
to byly fantastyczne cjwile.. Przyznaje sie zagwalcilam go po drodze na giewont
Viola czy jest jakieś miejsce w którym Ty męża nie gwałciłaś ?haha
Ink@, 19ina90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:Hmmm.. Jejku ciezkie te pytania.. Daj mi ze dwa dni bo to nie taklo .. Musze przemyslec...
Najlepszy sex byl musze wam powiedziec przy gwiezdxistym niebie na kocyku za domem... Jak sasiedzi nas widzieli to mieli kinoale co zrobisz jak sie chce...
Laski ja nawet go przelecialam w szpitalu jak mial operacje na kregoslup.. Tak mnie prosil nie smialam odmowic27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:25
Zuza33, Ink@ lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec.