Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis robilam Tsh bo mam niedoczynność mialam 5,17 a dzis po badaniach spadlo do 4,02 ale ponoc trzeba mie. Ok 2,0 żeby nie bylo problemow z.zajsciem w ciaze? Wiecie cos dziewczyny na ten temat?
-
nick nieaktualny
-
kania901 wrote:Mi się udało przy 3,55 ale lepiej idź do lekarza. Jak gin zobaczyła mój wynik to od razu dostałam leki.
Mi euthyrox przepisala lekarza.rodzinna i do końca opakowania jesc i zbadać,
Dzis.zbadalam to po tych 50 dniach spadlo do 4,02 wiec jeszcze raczej będę musiała jesc:(buuu i planowanie.bede.musiała odłożyć -
Bluebell1984 wrote:Ten gatunek tak ma niestety... Przypuszczam, że na swój sposob to przeżywa, albo myśli, że Tobie będzie lepiej, jak nie będzie tego okazywał. Mój to ma czasami takie inwalidzkie teorie na pewne rzeczy, że przypuszczam, że Twój może myśleć w tych samych kategoriach.
Bardzo możliwe!widocznie my kobiety musimy miec jaja i glowe na miejscu
)
Ink@, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Malutka44 wrote:Ja dzis robilam Tsh bo mam niedoczynność mialam 5,17 a dzis po badaniach spadlo do 4,02 ale ponoc trzeba mie. Ok 2,0 żeby nie bylo problemow z.zajsciem w ciaze? Wiecie cos dziewczyny na ten temat?
o wiele za duże. Jak najszybciej do endokrynologa, bo za małe dawki leku bierzesz
-
normalnie dziewczyny podziwiam Was za tempo pisania! ja w pierwszej ciąży też tyle pisałam, teraz brak na to czasu, praca, firma, dziecko, dom i mąż
ja dziś od 2 (!) na nogach! mój dzieć sobie zarzyczył o 2 (oczywiście w nocy) spać ze mną, wył, ryczał i prawie rzygał z płaczu, dostał karę za swoje zachowanie, w każdym razie jak juz sie uspokoił to co chwilę wstawał, bo pić, bo siku, bo przykryć go... i koniec końców wstałam o 4:20 bo ileż można z boku na bok... no i młody.... (budzik miałam na 4:50), oczywiście jak wstałam to ten zapadł w "zimowy sen"... grrrr
okres mam mega obfity.... normalnie szok, dawno tak nie miałam... już się nie mogę doczekać starań
właśnie siedzę i popijam ziółkaInBlue lubi tę wiadomość
-
olciaa wrote:o wiele za duże. Jak najszybciej do endokrynologa, bo za małe dawki leku bierzesz
Przejde sie bo tak to pojednej tabletce i jeszcze dawka.25mg to o dzidzi przy dobrych ukladach bede sie starała w przyszlym roku a to juz za dlugo
Dziekuje olciaa -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:38
Bluebell1984, Ink@, kania901, Mila123, Natka2, anq05, Martka10 lubią tę wiadomość