Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka wrote:Bianka87 - 7.11
Tasza - 8.11
Kuchcinka - 8.11
Ewelina2605 - 12.11
Bluebell1984 - 13.11
Viola999 - 13.11 (11.11)
MyE - 14.11
Stella_88 - 19.11
Lili91 - 24.11
InBlue - 25.11
Zuza33 - 25.11
Lisa85 - 28.11 (ur)
19ina90 - 29.11
Tusia_87 - 30.11
Martka10 - 1.12
Agnieszka93 - 3.12
Zuzu - 5.12
Effy - 6.12
Tasza - 9.12
Kuchcinka - 9.12
Myszeczka89 - 14.12
Olciaa - ?.11/12
Ink@ - 31.12
***Od razu uprzedzam ze po wynikach testowania przy imionach będę stawiała
minki do tabelkilub
,w zależności od wyników.
Uprzedzam zeby nikt sie potem nie czuł urażony takim rozwiązaniem a to bedzie bardzo czytelne.
PoprawioneEffy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Kuchcinka teraz to mi smutno, bo dla mnie testu ciazowego nie chcialas zrobic, a dla Violi zrobisz chlip chlip
((
A teraz tak powaznie: wrocilam z usg! Serduszko ladnie bije, wszystko w najlepszym porzadku, tylko ze ... Z mojego syna najprawdopodobniej zrobila sie corka hahaa tak szczerze to slabo bylo widac i powiedzial, ze nie chce zabardzo zgadywac, ale to mu wyglada na dziewczynke
ja juz oczywiscie w to nie wierze, bo ostatnio "to mu wygladalo na chlopaka" wiec czekam cierpliwie do 30 listopada, mam nadzieje, ze wtedy sie dowiem
Super Martynka!cieszę się, że wszystko ok
a Dzidzi soprajsa chce Wam zrobić, dlatego tak chowa
.
Martynka1234 lubi tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Dziewczynki ile płacicie za jedną wizytę na monitoring?
Kur*** u mnie 180zł.Jak będę musiała iść kilka razy w tym miesiącu to zbankrutuje:(
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Wtedy było aż tyle bo z badaniami, sama inseminacja kosztuje 850. Ale i tak trzeba dodać kasę za monitoringi, badania nasienia itd wiec myśle ze bedzie w sumie ok 1300 w tym miesiącu
choc wiadomo nie malo, ale to juz ostatnia inseminacja na to licze
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Dziewczyny wiem ze to moze nie jest miejsce na to ani czas ... Ale mowilyscie ze ciezarowki maja tu zostac i wam nie jest przykro kiedy cos dodajemy.
Chcialam napisac ze naprawde jestem baardzo szczesliwamimo wczorajszego pogrzebu mam wrazenie ze unosze sie nad ziemia, mam nadzieje ze kazda z was bedzie mogla poczuc to co ja najszybciej jak sie da! Kazda z was na to zasluguje i ja trzymam za was wszystkie kciuki bo to jest cos cudownego, nosic pod sercem malego czlowieczka :-* juz na swieta zycze wanm wszystkim dwoch pieknych kreseczek!!! Albo nawet wczesniej, kiedy ktora pragnie
Martynka cieszę się, że wszystko ok i dzidziuś ma się dobrze. Wypoczywaj dużo kochana. Zarówno Twoje radości i niepokoje są naturalne w ciąży, obyś jak najmniej się stresowała -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:29
Zuza33, Viola999 lubią tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Na TVN Style IN VITRO szczęście z probówki
Zuza33, InBlue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Martka10, Ink@, Zuza33, Viola999, Bluebell1984, Effy, InBlue, anq05 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Dziewczyny ja tak sobie właśnie patrzę z kanapy na pokój gościnny, który w przyszłości bedzie pokojem dziecka i tak sobie właśnie wyobraziłam jak stoi tam łóżeczko, które byloby widać idealnie z salonu przez otwarte drzwi, wyobraziłam sobie jak tam leży taka mała słodka istotka (najlepiej córeczka
) i aż mi sie łezka w oku zakręciła
niech to sie juz wreszcie stanie rzeczywistością ❤️
-
Viola999 wrote:Powiem Ci to, że niesamowicie niesprawiedliwe.. że tak długi okres musimy czekać..
Człowiek się programuje na odpowiednie etapy i ma swoje wzloty i upadki a wszystko to skupione na owulacji, jej braku i póżniej nadchodzącej @
wkurza to.Viola999 lubi tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
.
Ink@, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Viola999 wrote:Zuza dawaj..
to z wizytą jest już 80 zł. u bardzo dobrego lekarza..
Kuchcinka nie martw się już niedługo będzie tam grała poztywka.. bo przecież to ostatnia IUI:)
Martynka kochanie ja dobrze doczytałam dziewczynka;)ha ah a nóż będzie psikus...i zamiast gonka będzie cipeczka;)
Już podmyta i gotowa do drogi...Adres dawaj:)Viola999, Ink@ lubią tę wiadomość