Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bianka87 - 7.11
Tasza - 8.11
Kuchcinka - 8.11
Ewelina2605 - 12.11
Bluebell1984 - 13.11
Viola999 - 13.11 (11.11)
MyE - 14.11
Stella_88 - 19.11
Lili91 - 24.11
InBlue - 25.11
Zuza33 - 25.11
Lisa85 - 28.11 (ur)
19ina90 - 29.11
Tusia_87 - 30.11
Martka10 - 1.12
Agnieszka93 - 3.12
Zuzu - 5.12
Effy - 6.12
Tasza - 9.12
Kuchcinka - 9.12
Myszeczka89 - 14.12
Olciaa - ?.11/12
Ink@ - 31.12
***Od razu uprzedzam ze po wynikach testowania przy imionach będę stawiała
minki do tabelkilub
,w zależności od wyników.
Uprzedzam zeby nikt sie potem nie czuł urażony takim rozwiązaniem a to bedzie bardzo czytelne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 15:11
-
InBlue i Zuza testujące w moje imieniny wiec postarajcie sie
ja mneij wiecej w tym czasie będę miała druga IUI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInBlue wrote:No wreszcie was przeczytałam. Dzisiaj też taki zalatany dzień mam. Dopiero obiad gotuję.
Kuchcinka dziękuję za dopisanie na listędobrze ze już po wizycie jesteś i teraz czekać aż @ sie rozkreci i znów działamy;)
Tusia dzięki za zaakceptowanie zaproszenia na fb. Dobrze ze dziś lepiej się czujesz. No a dzień dzisiaj masz naprawdę pełny wrażeń
Martynka dobrze ze u was wszystko ok. Teraz będziesz spokojniejsza ze z synkiem/córeczką wszystko dobrze
Viola trzymam kciuki
Ale dziewczyny pyszności dziś gotujecieWojcinka, InBlue, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Kuchcinka ile wydacie na druga inseminacje lacznie? Moge zapytac? Juz pewnie mniej niz 3000 co?
-
Martynka1234 wrote:Trzymam kciuki zeby bylo z tym najlepszym efektem
)
Bo to nie tak powinno się odbywać. Naturalnie powinno być tak: jeżeli kobieta nie zachodzi to organizm powinien to tak zorganizować aby z automatu przychodziła @, a po niej odrazu owu. Albo najlepiej jeden dojrzewający pęcherzyk za drugim wydostający się w regularnych odstępach czasu do skutku (do zapł. i zagnieżdżenia z sukcesem). Co to ma być to całe czekanie po min.3tyg.do kolejnej szansy. A w dniu zapł.kom. co najmniej czerwona kropka na czole na znak, że udało się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 15:07
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:InBlue i Zuza testujące w moje imieniny wiec postarajcie sie
ja mneij wiecej w tym czasie będę miała druga IUI
Kuchcinka dla Ciebie wszystko , choćbym miała se te dwie kreski narysowaćViola999, Wojcinka, InBlue lubią tę wiadomość
-
A tak: najpierw do 14 d.c czekanie na owu (przyjdzie, nie przyjdzie?). Potem czekanie przez kolejne 12/14 dni na test. Następnie znów na @. I znów 14 dni...to jest nieludzkie.
Viola999 lubi tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Martynka1234 wrote:Dziewczyny wiem ze to moze nie jest miejsce na to ani czas ... Ale mowilyscie ze ciezarowki maja tu zostac i wam nie jest przykro kiedy cos dodajemy.
Chcialam napisac ze naprawde jestem baardzo szczesliwamimo wczorajszego pogrzebu mam wrazenie ze unosze sie nad ziemia, mam nadzieje ze kazda z was bedzie mogla poczuc to co ja najszybciej jak sie da! Kazda z was na to zasluguje i ja trzymam za was wszystkie kciuki bo to jest cos cudownego, nosic pod sercem malego czlowieczka :-* juz na swieta zycze wanm wszystkim dwoch pieknych kreseczek!!! Albo nawet wczesniej, kiedy ktora pragnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 15:10
Viola999, Martynka1234, InBlue, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Tasza wrote:A tak: najpierw do 14 d.c czekanie na owu (przyjdzie, nie przyjdzie?). Potem czekanie przez kolejne 12/14 dni na test. Następnie znów na @. I znów 14 dni...to jest nieludzkie.
Człowiek się programuje na odpowiednie etapy i ma swoje wzloty i upadki a wszystko to skupione na owulacji, jej braku i póżniej nadchodzącej @ -
nick nieaktualnyTasza wrote:Bo to nie tak powinno się odbywać. Naturalnie powinno być tak: jeżeli kobieta nie zachodzi to organizm powinien to tak zorganizować aby z automatu przychodziła @, a po niej odrazu owu. Albo najlepiej jeden dojrzewający pęcherzyk za drugim wydostający się w regularnych odstępach czasu do skutku (do zapł. i zagnieżdżenia z sukcesem). Co to ma być to całe czekanie po min.3tyg.do kolejnej szansy. A w dniu zapł.kom. co najmniej czerwona kropka na czole na znak, że udało się.