Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Bluebell powiem Ci to co mi wszystkie mówicie
do póki nie ma @ nadzieja jest! Co wiecej robiłaś sikanca a nie betę a ja w sikańce przed terminem @ nie wierze
tyle mam do powiedzenia w Twojej sprawie kochanie moje
❤️
Kuchcinka lekarz nie robił Tobie usg? Mógł chociaż sprawdzić dzisiaj czy nic tam nie "rośnie" Chyba, ze faktycznie to plamienie przepowiadające @. Czekam na rozwój wydarzeń i jak nie teraz to w następnym cyklu będzie fasolkaBluebell1984 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:32
Martka10 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:32
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:33
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:33
-
nick nieaktualnystella_88 wrote:powiem Wam, że mój to wczoraj taki cyrk odwalił jak go ze złobka odbierałam ,że az panie z sal wyszły zobaczyć co się dzieje...tak wył i się szarpał ze mną bo nie chciał isc do domu....na masakra...jakbym mu w domu krzywde robiła jakąś...az mi głupio było
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZdjecie mam ale rownie dobrze mozecie pomyslec ze to sledziona haha on ma dosc slabe wydruki i za przeproszeniem gówno widać
za okolo miesiac ide prywatnie i wtedy bede miala filmik i super zdjecia to wtedy napewno sie pochwale
Wniosek taki, ze w 13 tyg to sobie mozna plec zgadywac i albo trafic albo nieWojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Kuchcinka teraz to mi smutno, bo dla mnie testu ciazowego nie chcialas zrobic, a dla Violi zrobisz chlip chlip
((
A teraz tak powaznie: wrocilam z usg! Serduszko ladnie bije, wszystko w najlepszym porzadku, tylko ze ... Z mojego syna najprawdopodobniej zrobila sie corka hahaa tak szczerze to slabo bylo widac i powiedzial, ze nie chce zabardzo zgadywac, ale to mu wyglada na dziewczynke
ja juz oczywiscie w to nie wierze, bo ostatnio "to mu wygladalo na chlopaka" wiec czekam cierpliwie do 30 listopada, mam nadzieje, ze wtedy sie dowiem
Moja znajoma kilkanascie lat temu też miała urodzić syna a przy porodzie okazało się, ze jednak nie ma siusiaka
Fakt kiedys ginekolodzy mieli słaby sprzęt, chociaz w niektórych przychodniach pewnie do dzisiaj jest ten sam
Martynka1234 lubi tę wiadomość