Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyViola999 wrote:Ja badałam jakieś 2 lata temu.. i kużwa mój gni się nic nie odzywał by powtówrzyć, ale coś chyba czuje, że ja muszę działać nad tym sama.. pózniej przeczytam pierwszą stronę by wyliczyć sobie co jest do zrobienia..
No jak byłam u gina to mówiłam, że mam bałagan w hormonach i żeby zbadać, ale nie dał mi żadnego skierowania, tylko kazał działać z dzidzią, a potem będziemy się martwić jak nie będzie sie udawało.. ja nke mam 20paru lat kuźwano to poszłam do.rodzinnego i wziełam na podstawową morfologie i TSH
te resztę to.już od.gina bo na nfz nie dają.. i planuję iść do innego cipologa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 12:15
-
Dzieki dziewczyny za wsparcie zawsze to lzej niedlugo wizyta o zobaczymy trzeba dzialac a co do tsh to tez polecam to co Caroline pisala witamine d w oleju lnianym ja biore i super sluz ciut lepszy samopoczucie tez
Ink@, stella_88 lubią tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
gość1993 wrote:Lekarz mi wyrazil na to zgode. Nie robie duzych skokow zazwyczaj jak mam za wysoka to zamiast polowki biore cala tabletke i pozniej sprawdzam po miesiacu czy nie spadla dosc nisko. Aktualnie przyjmuje 50 .taka ustalila mi endo.27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:ma czemu nie zobaczysz a może wcale nie nadejdzie.. ja już na grudzien teoretycznie mogę się zapisać na 6.12:) taka ładna datka;)
Chyba ze mój cykl znacznie się zmieni.. bo kij go wie, jak to będzie
jest okres?
no to razem testujemy tylko, że nie wiem czy u Ciebie będzie potrzeba jak będziesz już w drugim miesiacu ciąży
-
Natka2 wrote:Dokladnie Viola. Wiecie co tak sie martwie, ze moze serio mam blizniaki? Tak czytam rozne rzeczy i duzo dziewczyn pisze, ze w 5-6 tyg nie bylo widac i dopiero w 10 :d i tak sie zastanawiam haha
Aaa Martka10 ja mam imieniny 1.12, wiec prosze ladny prezent w postaci 2 kresek! :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny