Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mila123 wrote:W malym lustereczku bo nie chcialo mi sie na dol schodzic:) takze jak widac rosniemy:)
rosnijcie zdrowo
Mila123, Ink@, Viola999 lubią tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:28
Mila123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:28
InBlue, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zostanie zostanie tylko za 3-4 dni sie o tym dowie
Viola999 lubi tę wiadomość
-
Ewelina2605 wrote:Dzieki dziewczyny za wsparcie zawsze to lzej niedlugo wizyta o zobaczymy trzeba dzialac a co do tsh to tez polecam to co Caroline pisala witamine d w oleju lnianym ja biore i super sluz ciut lepszy samopoczucie tez
Ponoć to dobry lekarz.
Ja sie nie znam, biorę leki na zbiciem tsh euthyrox
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Tasza znalazlam na stronie takiej kliniki fajny opis:
"Leczenie niepłodności to nie tylko zabiegi in vitro. To pełna diagnostyka niepłodnej pary. Dysponujemy lekami i technikami, dzięki którym większość par, które jeszcze nie tak dawno nie miałyby dzieci, może cieszyć się macierzyństwem i ojcostwem"
Brzmi tak jakos fajnie
Informowałam się w Krakowie. Powiedzieli mi, że mogę uzupełnić diagnostykę, zrobić konsultację, ale najważniejsze badania mam, a te których mi nie zlecono to w sumie jedynie poznam ich wynik, bo leków mi innych na tak wczesnym etapie nie zaproponują. Dodatkowo mogę spróbować szczepień z limfocytów partnera lub biorcy (zależnie od wyników) - komplet samych badań ok.6,5 tys. A później koszt szczepień (ponad 800zł od 1 szczepionki, a jest ich minimum 3 przed ciążą. W trakcie jej trwania też bywa, że trzeba) - z czego nie dawają one żadnej gwarancji na powodzenie (sczepienia uznane w naszym kraju bo za granicą podobno nie potwierdzono ich skuteczności). Ich zdaniem w ciążę zachodzę, więc mam szukać odpowiedniej dawki dla mojego organizmu w lekach zastosowanych już.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Razem ponad 20tys. I bez gwarancji. Wolę próbować z tym, co mam chyba. Jak niepomoże do roku to wtedy już pofatygujemy się tam ponownie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 16:08
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
InBlue ale świąteczny nastrój wprowadzasz
Natka2, InBlue lubią tę wiadomość