Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:29
InBlue, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Dokladnie Viola. Wiecie co tak sie martwie, ze moze serio mam blizniaki? Tak czytam rozne rzeczy i duzo dziewczyn pisze, ze w 5-6 tyg nie bylo widac i dopiero w 10 :d i tak sie zastanawiam haha
Aaa Martka10 ja mam imieniny 1.12, wiec prosze ladny prezent w postaci 2 kresek! :*Natka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zrób zdj i nam pokaz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zdolniacha
śliczne! Moze tez zrobię takie w ten weekend
InBlue, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki ja już po wizycie.
Za kwotę 180 zł nie spodziewałam się cudu ale zadowolona nie jestem.
Powiedział mi, że po tylu cyklach starań to na darmo pieniądze wydaję na wizyty u lekarzy.
Niepłodność wtórną leczy się dopiero jak dwa lata się nie udaje.
Wszystko ponoć jest wporzadku. Śluzówka nie jest najgorsza (nie wiem o co tu chodzi).
Mam się kochać z mężem a nie łazic po lekarzach i wydawać pieniądze. No i mam nie spierać w internecie
Zerknijcie na to i powiedzcie jak ktoś się zna o co tu chodzi
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:24
-
Kuchcinka wrote:Ewelinka bardzo mi przykro
będziemy testowały razem w przzyszym miesiącu i obdudwie zobaczymy dwie kreski
jak długie masz cykle?
O tabletkę sie nie martwcie, nie zginie bo mam ja aktualna zapisana w osobnym pliku
Co do TSH to tak jak wam wczoraj pisałam, mój lekarz z kliniki powiedział ze jeżeli jest sie zdrowym to nie ma sensu ruszać TSH o ile nie jest przy górnej granicy. Mówił dłużej o tym i miało to sens. Powiedział żebym swojego TSH 2,42 nie ruszała
Ciekawa jestem czy jutro w szpitalu można zrobic badania krwi, pewnie niea jutro idealnie trzeci dzien cyklu na prolaktynę.
Mila przepiękny brzuszek ❤️❤️❤️
Kuchcinka oby ten grudzień był bardziej przyjazny dla nasmoje cykle ostatnio wynoszą 28 dni. Siedzę winko pije i całe dziś wypije trudno ciekawe co ten lekarz wymyśli oby na Mikołaja było dużo podwójnych kreseczek
Wojcinka lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Kuchcinka wrote:Ja tam widze piękne endometrium i piękny pęcherzyk z którego na dniach bedzie owu także to roboty!
moze pęknąć jutro a moze za 3 dni zależy przy jakich rozmiarach Ci pękają
A lekarz debil i bym do niego juz nie wracała , sam niech sobie 2 lata czeka
Kocham Cię
Czekałam na to co powiesz bo kto jak nie ty
Nie wiem przy jakich mi pęka bo nie zapisał mnie na dalszy monit. Bo są święta. I tak mnie wkurzył, więc chyba bym nie poszła do niego.
Testy owu. wychodzą mi cały czas negatywne.Wojcinka lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:24
Zuza33 lubi tę wiadomość