Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:24
-
nick nieaktualny
-
Ink@ wrote:oo widzę, że chodzimy do tego samego lekarza..
tzn ja chodziłam, kiedyś przyjmował w moim mieście rodzinnym
po ost wizycie i tak nie byłam zadowolona i przestałam..
No nie żartuj.
Zobacz jaki świat mały.
Ja chodzę do jego kliniki, ale do innego lekarza.
U niego byłam pierwszy i ostatni raz. Kasa podwójna a zero informacji ;(
Gdzieś blisko siebie mieszkamyInk@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZuza33 wrote:No nie żartuj.
Zobacz jaki świat mały.
Ja chodzę do jego kliniki, ale do innego lekarza.
U niego byłam pierwszy i ostatni raz. Kasa podwójna a zero informacji ;(
Gdzieś blisko siebie mieszkamy
kiedyś był dobry, chyba już się spracowałInBlue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZuza33 wrote:Z kim ja się będę kochać jak mój gamoń mnie wkurwił.
Pyta się czy lekarz mi powiedział że w ciąży jestem bo za prawie 200 zł To i on mógł mi powiedzieć, że kiedyś w ciążę zajde
za karę niech Ci kolację robi i masażyk! O!InBlue, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
InBlue wrote:Zuza ty to dopiero masz talent
to ja lepiej swoje już schowam do szuflady i robię od nowa ha ha
Wiecie co zrobię Wam zdjęcia ze szkoły jak będzie w tym roku kiermasz.
Te dzieci z nauczycielami mają taki talent, że oczopląsu można dostać takie cuda robiąInk@, InBlue, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:24
-
nick nieaktualny
-
InBlue wrote:Zuza a ciemnieja ci w ogóle te testy owulacyjne? Tzn chodzi mi o ta druga kreske.Wiem że nie ma sie co sugerować tymi testami ale jak ja miałam cykle bezowulacyjne to miałam tylko jedną kreskę przez cały miesiąc.
No w tym miesiącu nie ciemnieje. On mi mówił, że pęcherzyki pękają bo mam bardzo regularne miesiączki. I gdyby nie było owu. to prawdopodobieństwo nie było by pęcherzyka dominującego czy jakoś tak. -
nick nieaktualny
-
Zuza33 wrote:Dziewczynki ja już po wizycie.
Za kwotę 180 zł nie spodziewałam się cudu ale zadowolona nie jestem.
Powiedział mi, że po tylu cyklach starań to na darmo pieniądze wydaję na wizyty u lekarzy.
Niepłodność wtórną leczy się dopiero jak dwa lata się nie udaje.
Wszystko ponoć jest wporzadku. Śluzówka nie jest najgorsza (nie wiem o co tu chodzi).
Mam się kochać z mężem a nie łazic po lekarzach i wydawać pieniądze. No i mam nie spierać w internecie
Zerknijcie na to i powiedzcie jak ktoś się zna o co tu chodzi
Pęcherzyk jest i to bardzo lady. Dziwny ten lekarz, Ze nie chciał dalej monitorować, bo tak powiem po własnym doświadczeniu z wczoraj, jaka pewność ze pęknie? Ja bym poszła po kilku dniach nawet na NFZ by sprawdzić tylko czy pękł.
Nie wiem czy takie zdjęcie, ale ja na tablecie nie widzę wszystkiego;(
-
Zuza33 wrote:No w tym miesiącu nie ciemnieje. On mi mówił, że pęcherzyki pękają bo mam bardzo regularne miesiączki. I gdyby nie było owu. to prawdopodobieństwo nie było by pęcherzyka dominującego czy jakoś tak.
-
Właśnie to jest bezsensu jak lekarze mają podejście ze Niny pecherzyk jest miesiaczki regularne to owu musi byc wcale nie prawda a nawet jeżeli jest to warto to sprawdzić i mieć pewność. Wielu lekarzy dziwnie podchodzi ze jak miesiączki są regularne to wszystko ok a nie zawsze tak jest niestety
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI-