Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
To przykre ale prawdziwe. Ja mam siostre z nia mam kontakt ona mi mowi wszystko ja nie jestem w stanie sie az tak przed kims otworzy. Starszy brat jest alkoholikiem i nie da sie z nim normalnie porozmawiac nawet nie byl na chrzcie mojego dziecka choc to pierwsze w narazie jedyne w rodzinie bo byl pijany ale mama zawsze za nim stoi. Mlodszy wydaje mi sie ze nie chcial tu poprostu byc mieszka i studiuje w krakowie ale tez jeszcze nie ulozyl sobie zycia. Rzadko sie widujemy moze raz na pol roku na chwile. No nie ma tu wiezi zadnej poprostu a cieszylam sie kiedys ze mamy duza rodzine i bedziemy sie spotykac z dziecmi na obiady i wypady. Siostra tez nie ma lekko przeszla poronienie i ciaze pozamaciczna a nie ma wsparcia w mezu. On nie potrafi zyc z kims innym niz mama swoja bo tylko ja ma. Nie mial ojca i go nie zna a matka zostawila go jako nastoletniego chlopca i wyjechala za granice bo myslala ze pieniadze wszystko zalatwia a on bez wzorcow jak to funkcjonuje rodzina ze nie pieniadze sa najwazniejsze sie wychowal i jest ciezkim do zycia czlowiekiem. Hajtneli sie w lutym ale nie wiem czy by do tego doszlo tylko siostra byla w ciazy i postanowili sie ozwnic. Niestety poronila moze dziecko by go zmienilo wiedzac ze sam nie mial ojca. Nie wiem mam taka nadzieje. Miedzy rodzicami tez nie czuc milosci a raczej przyzwyczajenie. Czasem nie moge spac jak mysle o ich sytuacji chce zeby im bylo dobrze w zyciu zeby byli szczesliwi ale nie moge im pomoc jak sami sobie nie chca pomoc. Dla mnie to marnowanie zycia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Jaka tu dzis cisza!
ja wlasnie opierdzielilam rowno goscia, bo stanal jak ciota na moejscu dla dwoch samochodow stanal na srodku, wiec go ladnie opieprzylam a dolozcie do tego hormony ciazowe i fakt, ze mnie uciszal, cichal na mnie, haha a to jak plachta na byka ;d
Brawo Ty! A takich co tak parkują - do pieca!!!też mnie to wkurwia
Natka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:No jeszcze to przed nasza kamienica, a pozniej my nie mamy gdzie parkowac bo takie jelopy staja, a jeszcze mnie facebook wkurzyl, bo mi moj byly tam wyskoczyl :d eh...
No i u mnie też pod blokiem to samo.. zawszze jakiś asior skę znajdzie co tak zaparkuje.. kiedyś kupie wielkie naklejki karnych kutasów - cały dzień będzie to zrywał i sie nauczyNatka2, anq05 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanq05 wrote:Ooo ja mam ochotę się czasem zaopatrzyć w naklejki "chujowe parkowanie"... Są debile
Haaahaha chciałabym widzieć minę tego gościa
Dobrze mu tak
Mój mąż dziś imieniny ma i przychodzi parę znajomych więc stwierdziłam, że powierzchownie ogarnę łazienkęniestety jak się okazało nie wiem co to znaczy powierzchownie i odpicowałam ją na błysk
przynajmniej tyle mniej do sprzątania
Brawo Tyhehe i udanego wieczorku
anq05 lubi tę wiadomość
-
KateA92 wrote:Hej dziewczyny. Napisałabym wcześniej, ale musiałam Was nadrobić najpierw
Po 8 rano mielismy usg z echem serduszka itp, potem pojechalismy do mojej gin bo z tym moim zapaleniem nie jest lepiej, potem zjedliśmy na mieście i pojechaliśmy do Ikei. Mieliśmy jeszcze jechać do Kauflandu na zakupy spożywcze, ale jak wracaliśmy z Ikei siedząc w aucie miałam 3 skurcze i skończyło się tak, że mąż odwiózł mnie do domu i kazał się położyć a sam pojechał do Kauflandu. Także położyłam się i wpadłam do Was
Zacznę może od moich wizyt. Na ech serduszka wszystko ok. Maleństwo zostało pomierzone, sprawdzone pod każdym kątem i lekarz zapewnił, że wymiary książkowemoje maleństwo nie jest już takim malenstwem bo 1800g juz ma !
i 43cm
Potem u mojej gin znowu mieliśmy wizytę, bo doszła do wniosku ze skoro już jesteśmy to we wtorek nie musimy przychodzić i zbada mnie dziś. Co do zapalenia pobrala wymaz i od razu dala pod mikroskop - powiedziała ze żadnych grzybkow nie widzi. Przepisała mi tylko jakaś delikatna maść i przekazała jeszcze próbkę na posiew. W poniedziałek mam zadzwonić i się zapytać czy coś wychodowali. Ciekawa jestem czy ta maść mi pomoże bo... od rana mam jakieś tak jakby krostki ! Dziwne to wszystko. Bo upławow nie mam, zapach się nie zmienił ale przy samym ujściu pochwy jest lekkie zaczerwienienie, opuchniecie i tak jakby białe czubeczki gdzie niegdzie, kilka dosłownie. Nie wygladaja one jak pryszcze na twarzy bo są o wiele drobniejsze o delikatniejsze. Całe to "zapalenie" jest tuż przy samym ujściu, te większe wargi sromowe są zdrowe. Boleć nie boli tylko czasami czuje to opuchniecie lekkie i czaaaaasem coś zaswedzi ale też nie jakoś bardzo. Dziwna sprawa. Pierwszy raz z czymś takim się spotykam.
Potem zbadała szyjkę - nie skróciła się także git. Mąż sie jej wypytal czy mogę ćwiczyć lekko czy na basen chodzić - ona nie widzi przeciwwskazań, mam tylko się nie przesilac. Także chyba pomalutku po 20 min rano i 20 min wieczorem będę się ruszać bo znowu przytyłam... 14,5kg na plusiea na sam koniec ktg i tez wszystko ok
Co do malych penisów byłych to ja przed mężem mialam tylko jednego partnera z normalnym sprzętem także nie spotkałam takich mikrusowale współczuję takim facetom, bo pewnie baaaardzo ciężko im znaleźć dziewczyne a co dopiero żonę
Co do przyjaciółek, rodziców.. ehh u mnie to dużo by pisać. Nie chce o tym koniecznie rozmawiać tera, nie dziś... wybaczcie. Powiem tylko tyle, że moim najlepszym przyjacielem jest mój mąż !jesteśmy ze sobą bardzo blisko, nie mamy ze sobą żadnych tajemnic i rozmawiamy o wszystkim
strasznie się ciesze, ze go mam
Super ze dzieciątko juz tak duże
Odniosę się do ostatniego wpisu. Mam tak samo jak Ty. Z mężem mogę o wszystkim porozmawiac, zawsze jest obok kiedy potrzebuje, nigdy mnie nie zawiódłznaleźć kogo takiego to skarb
-
Ja sobie chwale testy owu z allegro. Robie od 4 miesiecy i pokrywaja mi sie z tempka i sluzem.
Duzo o nich czytalam na forach i sprawdzaja sie. Jak ktos u siebie nie widzi pozytywu to najlatwiej powiedziec, ze testy gowniane, bo tanie.
Prawda jest taka, ze testy owu czasami sa trudne do interpretacji i trzeba robic je zgodnie z instrukcja.
Nie raz juz czytalam o przypadkach, ze dziewczyny zrzucaly wine na testy a potem robily badania i okazywalo sie, ze nie maja owu, ze hormony za wysokie, ze maja PCOS itd.
Ja wrecz uwazam, ze dzieki nim szybciej jestesmy diagnozowane, bo one szybko pokazuja, ze jest cos nie takInBlue lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Ja sobie chwale testy owu z allegro. Robie od 4 miesiecy i pokrywaja mi sie z tempka i sluzem.
Duzo o nich czytalam na forach i sprawdzaja sie. Jak ktos u siebie nie widzi pozytywu to najlatwiej powiedziec, ze testy gowniane, bo tanie.
Prawda jest taka, ze testy owu czasami sa trudne do interpretacji i trzeba robic je zgodnie z instrukcja.
Nie raz juz czytalam o przypadkach, ze dziewczyny zrzucaly wine na testy a potem robily badania i okazywalo sie, ze nie maja owu, ze hormony za wysokie, ze maja PCOS itd.
Ja wrecz uwazam, ze dzieki nim szybciej jestesmy diagnozowane, bo one szybko pokazuja, ze jest cos nie tak
Ja w tym samym czasie robiłam testy z allegro i te z rossmana. Allegro nic a rossman pozytyw
Pomimo tego że mam pcos i rozbujane hormony owulacje mam potwierdzone monitoringami:-) -
Annie1981 wrote:Ja sobie chwale testy owu z allegro. Robie od 4 miesiecy i pokrywaja mi sie z tempka i sluzem.
Ja wrecz uwazam, ze dzieki nim szybciej jestesmy diagnozowane, bo one szybko pokazuja, ze jest cos nie tak
Muszę sie przyznać, ze przy moim cyklu bezowulacyjnym testy z Allegro wychodziły pięknie wszystkie negatywne. Innych wtedy nie robiłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 18:20
-
KateA92 wrote:Olcia o te leki osłonowe się nie pytałam, nawet do głowy mi nie przyszło. Wydaje mi się, że lekarka sama by coś wspomniała jeśli by to miało rzeczywiście pomoc. A co do jogurtów to ja niemalże codziennie jem jogurt naturalny... ehhh tak to jest. Od X lat żadnych problemów nie miałam, a jak już na ostatniej prostej jestem przed porodem to się coś przypaletalo
póki co "chory obszar" jest raczej na zewnątrz. Mam nadzieje, ze nie rozprzestrzeni się to do środka i nie dojdzie do szyjki bo potem to już wody płodowe i dzieciątko....
no nic. Zobaczymy. Ciesze się, że bylam dzisiaj u gin i ze mnie zbadala
. I ona sama mi powiedziała ze jakby wcześniej wiedziała to w ciazy by łykała takie osłonowe leki, ale nie wiem czy to lekarz jej tak po fakcie powiedział czy sama tak wywnioskowała. Natomiast ja nauczona jej doświadczeniem, jak tylko uda mi sie zajść w ciąże to zapytam lekarza czy można brac takie leki tak na wszelki wypadek.
Bo to podczas porodu podobno przedostało sie dalej ;( tak przynajmniej ona twierdzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 18:40