Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadrobilam Was w koncu
Kate daj nie ze z dzidzia ok i tak zdrowo rośnie kawał chłopa
oby tak dalej
tylko nuech Ci tą infekcja przejdzie i odpoczywaj duzo. Brzusio piękny
A ciężko Ci się chodź, pewnie z łóżka wstać ciężko ? co do infekcji to ja dawno miałam dostałam maść i ok. Częściej zapalenie pęcherza mnie lapalo ale urofuragina pomogła. Niestety narazie nie ma II szkida ale pojawia się napewno muszą
InBlue lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Kate ja tak wlasnie mialam odchodzily mi wody pojechalam do szpitala zadnych skurczy nie bylo podali kroplowke z ocytocyna i zwiekszali dawki skurcze byly nie do wytrzymania plakalam z bolu nie moglam nic zrobic dlugo tak strasznie cierpialam moj porod trwal 24godziny i 14 min zakonczony cesarka z powodu braku postepu porodu horror. Teraz wolalabym odrazu cesarke niz tyle godzin bezsensownego bolu bo rozwarcie w tych godzinach nie powiekszylo sie nawet o centymetr. Zaczynam pomalu myslec o porodzie choc chcialam oddalic te mysli na jak najdluzej. Chcialabym cesarke ale nie wiem czy sie uda moze na kolejnej wizycie porozmawiam o tym z moja gin. Ona pracuje w szpitalu gdzoe bede rodzila (i rodzilam tam pierwszego syna) choc na naszych wizytach zawsze jest druga gin-poloznik a przy niej czuje sie troche skrepowana wolalabym na osobnosci o takich sprawach rozmawiac.
-
nick nieaktualny
-
Powiem szczerze ze wolalabym boje sie bardzo porodu naturalnego jestem bardzo szczuplutka i waziutka boje sie ze dziecko gdzies utknie i cos zlego sie wydarzy nie moge przestac o tym myslec. Gdybym miala pierwszy porod naturalny pewnie byloby odwrotnie ale cesarka trwa krotko dziecko sie meczy mama troche tak ale bylabyl spokojna. Nie wiem jak mam zagadnac do niej bo ogolnie to dzidzius tez juz glowkowo ulozony wyniki w normie nie mowila mi jeszcze nic na temat porodu moze czeka az ja sie zaczne udzielac w tym temacie. Wolalabym wiedzie na czym stoje i nastawic sie psychicznie. Choc podobno paniczny lek przed porodem sn tez jest wskazaniem.
-
Wlasnie z powodu wspomnien niestety tragicznych i strachu dlugo nie moglam sie zdecydowac na dziecko mimo ze pragnelam o wiele wczesniej. Co ma byc to bedzie nie mam na to wplywu ale bede robila wszystko co w mojej mocy aby to sprawnie poszlo. Ty Kate juz naprawde jestes na koncowce kilka tyg i bedziesz tulila Fabianka zycze powodzenia i szybkiego szczesliwego porodu jak najmniej bolesnego. 3mam za Was kciuki
-
No laseczki oficjalnie po 4 godzinach bez picia zrobiłam test owulacyjny siuski żółte jak nie wiem i juz negatywny wiec najprawdopodobniej w trakcie owulacji jestem właśnie
Miłego wieczorku
Ja spadam córcie kłaść spać meczyk i do mezusia.
InBlue lubi tę wiadomość